O-STA

Pat Boone pridobil luksuzno stanovanjsko površino na čezoceanki Utopia Residential Ocean Liner

BEVERLY HILLS, Kalifornija--(BUSINESS WIRE)-- Legenda ameriške zabavne industrije Pat Boone in družba Utopia Residences sta danes sporočila, da je G. Boone z družino pravkar pridobil luksuzno stanovanjsko površino na krovu nove čezoceanske potniške ladje z zasebnimi stanovanji.

Utopia bo objadrala svet, pri čemer bo obiskala mesta, ki gostijo svetovno znane športne in kulturne dogodke kot denimo filmski festival v Cannesu, tekmovanje za veliko nagrado Monte Carla, olimpijske igre, karneval, Hong Kong Dragon Boat Festival, pokal Melbourna in druge dogodke po svetu. Predsednik Utopia Residences David Robb je ob tem povedal: "Pat Boone in njegova družina se pridružujejo skupnosti ene izmed najboljših družin in vodilnih predstavnikov s področja gospodarstva, športa, zabave in politike na krovu Utopie." Pat Boone se uvršča na lestvico desetih izvajalcev z največ izdanimi singli, ki so postali uspešnice, v svetovni zgodovini. G. Robb je dodal, da sta "Pat Boone in njegova soproga velika človekoljuba in nas bosta dobro predstavljala na potovanju po svetu v svojem domu na krovu naše ladje."

G. Boone je dejal: "Navdušen sem, da bom z družino lahko obiskal te prvovrstne svetovne dogodke na najbolj luksuzni ladji na svetu. Vsa družina se veseli družinskih srečanj na Utopii in potovanj po svetu, ne da bi zapustili naš dom na morju." G. Boone je še dodal: "Ljudje na Utopii imajo močno vizijo, kako bodo ladjo uporabili za človekoljubne namene po svetu, in tudi sam želim biti del tega."

Čeprav se prodaja 200 apartmajev na potniški ladji uradno še ni začela, za nakup že velja veliko zanimanje med zvezdniki, vidnimi človekoljubi ter političnimi in gospodarskimi ikonami.

Pat Boone ima legendarno mednarodno glasbeno, filmsko in pisateljsko kariero in je kot navdihujoč ustvarjalec poznan po vsem svetu. Z ženo Shirley živi na Beverly Hillsu v Kaliforniji, njuna hči Debby Boone pa je dobitnica več nagrad Grammy.

Galerija fotografij/multimedije na voljo na: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6539554&lang=en

Kontakt

UTOPIA
Oddelek za stike z mediji (podnevni ali ponoči):
Telefon: +1-315-294-5031
ali
John Letham ali Sheila Xia, +1-310-270-4777
Spletna stran UTOPIA: www.utopiaresidences.com

Vir: UTOPIA Residences

Izvirno sporočilo za javnost si lahko ogledate na:
http://www.businesswire.com/news/home/20101209005445/en