O-STA

Letna seja podjetja CHIP TRADE d.o.o.

Z dnem 08. januarjem 2002 je vodstvo podjetja CHIP TRADE d.o.o. sklicalo redno letno sejo za leto 2001. Predstavili in analizirali so poslovanje v minulem letu ter predstavili cilje za tekoče leto.

Podjetje CHIP TRADE d.o.o., ki ima 10 let tradicije na področju računalništva, je tako uspešno zaključilo minulo poslovno leto. Vodstvo podjetja ugotavlja, da je kljub svetovni recesiji v računalništvu v minulem letu pod lastno blagovno znamko TOPLINE® sestavilo in prodalo za 7% več osebnih računalnikov v primerjavi z letom 2000. Podjetje prav tako beleži 25,08% rast celotnega prometa (glede na leto 2001).

Tudi v tekočem letu si podjetje obeta dobrih rezultatov, saj svojo dejavnost trgovine z računalniško opremo priznanih proizvajalcev (mrežne opreme LevelOne®, Equip®, prenosnikov in LCD monitorjev Gericom, …) uspešno dopolnjuje s svojimi storitvami servisa in pogodbenim vzdrževanjem računalniške opreme v slovenskih podjetjih.

Da bi slovenskemu trgu še pobliže predstavili svoje poslovanje in cilje, se bo podjetje CHIP TRADE d.o.o. v letu 2002 udeležilo slovenskega največjega sejma na tem področju- INFOS '02.