O-STA

V Celju bodo koncertirali nadarjeni mladi glasbeniki: SPREMEMBA LOKACIJE KONCERTA

Obveščamo vas, da je koncert mladih glasbenikov (Izidorja Kokovnika ter Luke Železnika in Uroša Bariča) PRESTAVLJEN iz Galerije sodobne umetnosti Celje v Celjski dom.

Sporočilo se tako pravilno glasi: V Celju bodo koncertirali nadarjeni mladi glasbeniki

Koncert iz ciklusa GM oder

Celje, 13. december 2010, Zavod Celeia Celje vabi v sredo, 15. decembra ob 19.30 v Celjski dom na Krekov trg 3 kjer bodo nastopili Izidor Kokovnik, harmonika ter Luka Železnik, flavta in Uroš Barič, kitara. Nastop se uvršča v ciklus abonmajskih koncertov GM oder. Cena vstopnice: 5 EUR. Predprodaja in prodaja vstopnic: TIC Celje, Krekov trg 3, tel.: 03 42 87 936, 03 49 25 081, e-mail:tic@celje.si.

Izidor Kokovnik, harmonika

Izidor Kokovnik je po končani velenjski gimnaziji uspešno opravil sprejemni izpit na Visoki šoli za glasbo Franza Liszta v Weimarju, kjer po diplomi leta 2008 nadaljuje podiplomski študij v razredu prof. Ivana Kovala.

Luka Železnik, flavta in Uroš Barič, kitara

Luka Železnik študira flavto na Univerzi za glasbo na Dunaju v razredu Hansgeorga Schmeiserja. Od jeseni 2009 je solo flavtist orkestra Hiše kulture Celje. Uroš Barič je študent Alvara Pierrija na isti univerzi. Sodeluje v različnih komornih zasedbah in je prejemnik številnih nagrad na mednarodnih tekmovanjih.

Več info: Nenad Firšt, Umetniški vodja glasbene dejavnosti, tel.: 03 42 87 139, mobi: 041 721 131, e-mail:nenad.first©celje.si