O-STA

Siol z obogateno ponudbo

IOL Z OBOGATENO PONUDBO

Ljubljana - Obogateni SiOL Trio 10 M in novi SiOL Trio 4 M po akcijski ceni, v ponudbi tudi prenosni računalniki in tablice - vezava 24 mesecev, subvencionirana cena.

Telekom Slovenije s svojo blagovno znamko SiOL od danes dalje zagotavlja novosti v ponudbi paketov Trio. Uporabnikom sta na voljo paket Trio 10 M s hitrostmi do 10 Mb (od sedaj dalje tudi na tehnologiji VDSL) in novi paket Trio 4 M s hitrostmi do 4 Mb (na tehnologijah ADSL in VDSL) po subvencionirani naročnini 25 € oz. 19 € za prve 4 mesece in z vključenim programskim paketom Mega, prav tako prve 4 mesece, vse skupaj ob vezavi 24 mesecev.

Hkrati je v akcijski ponudbi na voljo še možnost nakupa enega izmed izdelkov po izjemno ugodni ceni. Na voljo so prenosni računalnik HP ProBook 4720s in HP 625 P560 ali tablični računalnik Samsung Galaxy TAB po subvencionirani ceni od 59 € dalje (ali na 4 obroke od 15 €), ob vezavi 24 mesecev. Cene izdelkov se razlikujejo glede na uporabo ali hkratno naročilo SiOL BOX-a, ter glede na tehnologijo dostopa (optika ali xDSL). Akcija velja za vse nove naročnike storitev SiOL in obstoječe naročnike SiOL na optiki, ki nimajo vezave naročniškega razmerja in traja do 31. maja 2011 oziroma do prodaje zalog.

SiOL tako ostaja blagovna znamka z najbolj pestro in raznoliko ponudbo paketov storitev in vsebin, s katerimi nagovarja slovenske uporabnike. V Telekomu Slovenije ob tem že pripravljajo tudi novo ponudbo, ki bo od julija dalje odražala prodorno tržno usmerjenost združenega podjetja Telekom Slovenije in Mobitel.

-###-

Več informacij: Darinka Pavlič Kamien, vodja Službe za odnose z javnostmi, Telekom Slovenije, pr@telekom.si