O-STA

SiOL-ove pomladne novosti. V videoteki je že tudi Kraljevi govor

Ljubljana, 14. aprila - Najbolj priljubljenemu SiOL-ovemu paketu v zadnjem času Trio 10M z visokimi hitrostmi dostopa do interneta se je pridružil še paket Trio 4M, ki ponuja hitrost do 4 megabitov na sekundo, številne TV programe in bogato videoteko ter brezplačne klice med več kot 140.000 uporabniki SiOL-ove telefonije. Za oba paketa velja do konca maja posebna akcija Trio za akcijske cene. Trio 10M je tako na voljo po akcijski ceni 25 evrov za prve štiri mesece, Trio 4M pa po akcijski ceni 19 evrov za prve štiri mesece. V akcijsko ponudbo je vključen še programski paket Mega, vse skupaj ob vezavi na štiriindvajset mesecev.

Ponudba velja za nove naročnike in naročnike, ki se prehajajo na paket s SiOL TV. Hkrati akcijska ponudba zajema še možnost nakupa enega izmed izdelkov po izjemno ugodni ceni. Na voljo so prenosni računalnik HP ProBook 4720s in HP 625 P560 ali Samsung Galaxy TAB po subvencionirani ceni od 59 evrov naprej ali na 4 obroke od 15 evrov ob vezavi na štiriindvajset mesecev. Cene izdelkov se razlikujejo glede na uporabo ali hkratno naročilo SiOL BOX-a ter glede na tehnologijo dostopa (optika ali xDSL). Akcijska ponudba izdelkov velja za vse nove naročnike storitev SiOL in obstoječe naročnike na optiki, ki nimajo vezave naročniškega razmerja, in prav tako traja do konca maja letos.

SiOLova televizija poleg širokega izbora programov - več kot sto trideset jih je - ponuja tudi dodatne video vsebine, ki jih naročite preko sistema Video na zahtevo. V videoteki lahko izbirate med različnimi vsebinami, kot so filmi, nogomet, koncerti in risanke. Uporabniki SiOL TV lahko v videoteki izbirajo že med okrog tisoč petsto izbranimi filmi. Samo od januarja letos do danes je videoteka bogatejša za okrog sto filmov različnih žanrov. Želeni film ali druge vsebine lahko v videoteki izberete z iskalnikom ali po žanrih oziroma kategorijah, ki jih je kar precej: hiti, risanke, komedije, drame, akcije, kriminalke, trilerji, grozljivke, pustolovščine, dokumentarni filmi, nogomet, za odrasle, HD filmi, slovenski filmi, zdravje in fitnes, koncerti in 3D filmi.

Med Hiti na primer najdete filmske klasike in kultne filme več generacij. Tu so slavna westerna Točno opoldne z Garyem Cooperjem in Obračun pri O.K. Corralu Johna Sturgesa pa Fellinijev Amarcord, Rosemaryjin otrok Romana Polanskega, vsi trije deli Botra Francisa Coppole, Ljubezenska zgodba pa novejše zgodbe o Harryju Potterju in o Gospodarju prstanov. Ne manjkajo niti Superman, Batman, Iron man, zgodbe o Herculu Poirotu Agate Cristie, Top Gun, Misija nemogoče I in II, Oceanovih trinajst itd. Med filmi, ki so ekskluzivno obogatili SiOL-ovo videoteko v zadnjem času, je treba omeniti Largo Winch, Mačeto, Žago 7, Američana, Hibrida, Ledeno past, Prečkanje meje, Zajčjo luknjo in še zlasti Kraljevi govor, ki je bil letos nagrajen z največ oskarji.

Pri kanalih oziroma programih prihaja do treh sprememb. Programski paket Eksplozivni je od danes bogatejši za kanala ABMoteurs, ki bo dosegljiv na programskem mestu 77 (Motors TV se premakne na mesto 139), in Manga, ki bo dosegljiv na programskem mestu 118. V paketu Standard pa bo program SCT na programskem mestu 404 nadomestil program XXL.

-###-