O-STA

Vsak začetek ni nujno težak

Ljubljana, 19. april - Za vse začetnike, ki se šele spoznavajo z internetom, je Telekom Slovenije že pred časom pripravil ponudbo SiOL Začetek, ki vključuje dostavo in montažo potrebne opreme ter osnovno izobraževanje na domu. Zelo privlačna je tudi cena storitve. V Telekomu Slovenije so storili še korak naprej in znotraj tega za začetnike pripravili še dodatno ponudbo Prvi vstop.

Najpomembnejša značilnost Prvega vstopa je programska rešitev, ki omogoča začetniku zelo poenostavljeno delo z računalnikom in z internetom. Za naročnike, ki so popolni začetniki na področju računalništva, ponujajo prenosna računalnika HP 625 P 360 in HP ProBook 4720s brez Oken, vendar skupaj z USB ključkom, na katerem je poseben, zelo enostaven operacijski sistem, ki omogoča le osnovne funkcije, kot so deskanje po spletu, elektronsko pošto, oblikovanje map za hrambo prejetih multimedijskih datotek (slike, filmi, glasbe) in beležko.

Ponudba je namenjena vsem novim naročnikom na storitve SiOL in obstoječim naročnikom SiOLa, ki prehajajo s paketov, ki niso vključevali storitve SiOL internet. Storitev Prvi vstop lahko uporabljajo le naročniki SiOL interneta. Zanje ponujajo od 15. aprila do 30. junija letos posebno ugoden nakup prenosnih računalnikov s Prvim vstopom na obroke ali za gotovino. Prenosnik HP 625 P 360 na 24 obrokov stane 22 evrov na mesec, prenosnik HP ProBook 4720s na 24 obrokov pa 30 evrov na mesec. Povsem novi naročniki lahko računalnik iz ponudbe Prvi vstop do 31. maja letos kupijo tudi v okviru siceršnje akcije subvencioniranih računalnikov, vendar le v enkratnem znesku. Tabela s subvencioniranimi cenami za nove naročnike:

enkratno plačiloPrenosni računalnik HP 625 P 360 in Prvi vstopPrenosni računalnik HP ProBook 4720s in Prvi vstop
FTTHxDSLFTTHxDSL
s SiOL Boxom59 €99 €310 €350 €
brez SiOL Boxa99 €199 €350 €450 €

Za nove naročnike na tehnologijah xDSL velja do 30. junija letos akcijska mesečna naročnina na SiOL Internet za prve tri mesece 15 evrov na mesec. Vsi novi naročniki na optičnem omrežju imajo v času trajanja akcije ob vezavi na 24 mesecev popust v višini štirih mesečnih naročnino. Tudi cena izobraževanja na domu je zelo ugodna, in sicer 9 evrov za dve uri.