O-STA

ABBYY avtomatizira izvlečke podatkov in procesiranje dokumentov z novim programom FlexiCapture 10

Naslednja generacija tehnologije FlexiCapture drastično izboljšuje zmožnosti fleksibilnega samoučenja ter s tem posledično povečuje natančnost in preprostost uporabe

Moskva, Rusija (19. april, 2011) - ABBYY, vodilni ponudnik sistemov za zajemanje in prepoznavo dokumentov ter zelo naprednih lingvističnih tehnologij in storitev je danes napovedal izid novega programa ABBYY FlexiCapture 10, novo generacijo njihovega večkrat nagrajenega sistema zajemanja podatkov in dokumentov. Z novo napredno funkcionalnostjo samoučenja, z zmožnostjo dodatnih nastavitev, da zadosti organizacijskim potrebam, zagotavlja program FlexiCapture 10 največjo natančnost pri lociranju in prepoznavnosti podatkovnih polj v dokumentih različnih struktur in kompleksnosti ter drastično zmanjšuje organizacijski čas za doseganje rezultatov. Program FlexiCapture 10 prav tako ponuja program za vsa večja podjetja s povečano procesorsko močjo, maksimalno toleranco napak, internetnim potrjevanjem ter nova orodja za prilagajanje delovnih tokov zajemanja dokumentov.

Z reševanjem težav obdelave dokumentov, običajnim za velike organizacije, zagotavlja program FlexiCapture 10 pametne tehnologije za obdelavo vseh vrst dokumentov na enem samem zahtevnostnem nivoju - vključno s strojno berljivimi obrazci, delno strukturiranimi in nestrukturiranimi dokumenti. Ponuja celoten spekter uporabnosti za klasifikacijo skeniranja dokumentov, indeksiranje in zajemanje podatkov, s čimer omogoča rešitev, ki zadovolji potrebe posamezne organizacije. Program FlexiCapture 10 je edini, ki je tudi od neodvisne namizne rešitve razširjen do podjetniškega sistema, zaradi česar zadovoljuje infrastrukturne potrebe in potrebe delovnih tokov dokumentov vsake organizacije. To omogoča organizacijam poenostavitev upravljanja vsebine in delovnih tokov obdelave dokumentov, varčevanje z viri in racionalizacijo komunikacije.

"Program FlexiCapture se je razvijal skladno s potrebami trga, postajal je vse bolj samozadosten in zmožen avtomatičnega izvajanja večine nalog. Zmožnosti samoučenja programa FlexiCapture 10 izvajalcem in administratorjem poenostavljajo mnoge faze procesa obvladovanja podatkov, zaradi česar je to dragoceno orodje za vsako podjetje," je povedal Aram Pakhchanian, vodja oddelka Data Capture Products (Izdelki za zajemanje podatkov) v podjetju ABBYY. "Izboljšave programa FlexiCapture 10 smo razvili, da bi podjetjem prihranili čas, racionalizirali obdelavo podatkov in komunikacijo ter znižali stroške izvedbe, s čimer bi v končni fazi izboljšali uporabnikovo izkušnjo, v prid uporabnika in integratorja."

Učinkovite rešitve izboljšanja programa FlexiCapture 10 vključujejo:

  • Zmožnost samoučenja - Učinkovita sposobnost samoučenja omogoča uporabnikom, da ustvarijo in nadzirajo fleksibilne oznake delno strukturiranih in nestrukturiranih dokumentov. Za razliko od tipičnih rešitev pri zmožnostih samoučenja, omogoča program FlexiCapture 10 uporabnikom neposreden dostop in nadzor nad ustvarjenimi oznakami dokumentov, zaradi česar lahko administratorji prilagodijo rešitev, da zadovoljijo svoje potrebe. Ta edinstvena značilnost "FlexiLayouts" omogoča organizatorjem, da iz avtomatizirane klasifikacije dokumentov potegnejo kar največ, zmanjšajo čas za ročno vnašanje pravil, izboljšajo rezultate obdelave podatkov in povečajo točnost rezultata.
  • Lažje prilagajanje - Program FlexiCapture 10 poenostavlja vključevanje v obstoječe poslovne procese z učinkovitimi orodji prilagajanja. Sistemski administratorji lahko ustvarijo prilagojena pravila prenosa za vsak tip dokumenta in spremenijo ter prilagodijo standardni delovni potek, da bi zadovoljili določene zahteve in scenarije. Standardni delovni potek lahko hitro razširimo z dodatnimi moduli obdelave, med drugim z uvozom, slikovno predobdelavo, prilagojenim modulom preverjanja ali pa zunanjimi motorji prepoznavanja. Administratorji lahko prav tako spremenijo menije in opravilne vrstice, dodajo nove ukaze ali prilagodijo odgovor postaje na določene tipe dokumentov.
  • Povečana razpoložljivost - Podpira istočasno razdeljeno obdelavo med več procesorskimi jedri, povečuje sistemsko razpoložljivost za izvlečke obsežnih podatkov in dokumentov v celotni organizaciji.
  • Najvišja toleranca napak - Z Microsoftovo podporo Cluster Server ponuja zanesljivo sestavo tolerance napak. Komponente, ki izhajajo iz strežnika, lahko namestimo na visoko dostopne sklope vozlišč, da zagotovimo konstantno sistemsko delovanje, odstranimo ozka grla in preprečimo izgubo podatkov v primeru odpovedi sistema.
  • Internetna osvojitev - Zagotavlja nagonski internetni vmesnik za preverjanje podatkov, ki ne zahteva namestitve in je dosegljiv vedno in povsod. Da bi operaterji začeli preverjanje postopkov z delovnim procesom dokumentov, morajo le slediti določeni povezavi in se prijaviti. Program FlexiCapture 10 prav tako poenostavlja postopek namestitve za oddaljene skenirne postaje, z omogočeno avtomatizirano namestitvijo z enim klikom preko določene povezave. S skeniranimi profili lahko upravlja lokalni sistemski administrator ali pa se to izvaja centralno, preko strežnika.
  • Poenostavljena oblika obrazcev - Integracija novega Microsoftovega strežnika Exchange in e-poštnega strežnika POP3 poenostavlja postopek s povečano izbiro barv, preprostimi privzetimi nastavitvami in večstransko podporo povleci in spusti.
  • Zajemanje podatkov preko e-pošte - Integracija novega Microsoftovega strežnika Exchange in e-poštnega strežnika POP3 omogoča zajemanje podatkov neposredno iz podob, poslanih kot priponke e-pisem.

Primer dobre prakse

Črnogorski Telekom in Simobil so se odločili za inteligentno rešitev za prepoznavo osebnih dokumentov, ki sloni na ABBYY FlexiCapture Engine SDK-ju.

Žejn, ABBYY-jev partner in tehnološki distrubuter v Sloveniji in celotni Balkanski regiji, je razvil rešitev, ki združuje "fraud detection" in drastično pohitri proces prodaje na prodajnih mestih telekomunikacijskih podjetij. Rešitev med drugim odpravi možnost popravka podatkov in tako zlorabe na prodajnih mestih več niso mogoče, prav tako z rešitvijo odpade ves ročni vnos podatkov. Celoten proces izolnitve pogodbe in izdaje SIM kartice je Žejn-u uspelo izvesti v manj kot eni minuti. Ta rešitev je bila implementirana na prodajnih mestih Črnogorskega Telekoma (del Deutsche Telekoma) in Simobila (del Vodaphone skupine). V začetku leta 2011 se pričakuje še nekaj podobnih inštalacij.

Razpoložljivost in cene

Program FlexiCapture10 je preko partnerjev podjetja ABBYY moč kupiti po vsem svetu, pri nas v Sloveniji, pa ga dobite na podjetju Žejn d.o.o., ki je tehnološki distributer za celotno balkansko regijo. Za dodatne informacij se obrnite na sales@zejn.si.