O-STA

Daruj energijo za življenje - VABILO

Spoštovani,

Zagotovo ste že zasledili odmevno vseslovensko krvodajalsko akcijo Daruj energijo za življenje!, ki se odvija na podbudo družbe Petrol d.d., v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za transfuzijsko medicino (ZTM) in Rdečim križem Slovenije. Namen akcije je osvestiti Slovenke in Slovence o pomenu krvodajalstva ter jih pozvati, naj postanejo krvodajalci in tako v kritičnih trenutkih pomagajo reševati življenja soljudi.

Dati del sebe za življenje drugega je namreč ena najmogočnejših nesebičnih gest, kar jih je človek sposoben narediti. Je častno dejanje, ki od posameznika zahteva le malo, a naredi veliko.

Počaščeni bomo, če se boste tudi Vi, v vlogi mnenjskega voditelja, udeležili te največje nacionalne krvodajalske akcije do sedaj in podprli naša skupna prizadevanja za bolj solidarno sodelovanje med državljani.

Vljudno Vas vabimo, da se nam pridružite na novinarski konferenci, ki bo v četrtek, 9. junija 2011, v prostorih Zavoda Republike Slovenije za transfuzijsko medicino, Šlajmerjeva 6, Ljubljana. Zaradi samega postopka pred odvzemom krvi Vas prosimo, da pridete ob 9:30, novinarska konferenca pa se bo pričela ob 10. uri. S seboj prinesite tudi veljaven osebni dokument.

Več o podrobnostih akcije lahko izveste na spletni strani www.daruj-kri.si ali na www.facebook.com/daruj.kri. Počaščeni bomo z Vašo udeležbo.

Petrol d.d., Ljubljana