O-STA

Zabava v čast vsem krvodajalcem in podpornikom akcije "Daruj energijo za življenje!"

Družba Petrol d.d., Rdeči križ Slovenije in Zavod RS za transfuzijsko medicino

Podporniki krvodajalske akcije so se zahvalili vsem sodelujočim za izjemen uspeh akcije "Daruj energijo za življenje!"

Ljubljana, 20. junij 2011 - V četrtek, 16. junija, po tem, ko so predstavniki slovenske poslovne javnosti, med njimi tudi predsednik uprave Ljubljanske Borze, Andrej Šketa, darovali kri, so podporniki krvodajalske akcije organizirali CODE RED PARTY v zahvalo vsem krvodajalcem in podpornikom akcije.

Uspeh najbolj obiskane krvodajalske akcije v zadnjih 10 letih po podatkih Rdečega križa Slovenije, ki je do danes, 20. junija, k vpisu v spletno bazo na www.daruj-kri.si spodbudila že več 1,100 novih krvodajalcev, so podporniki proslavili s posebno zabavo s katero so se zahvalili vsem sodelujočim in predvsem vsem, ki so in še bodo darovali kri.

Zabava CODE RED PARTY, ki se je odvijala v ljubljanski kavarni Maček, je vodila radijska voditeljica in moderatorka na Radiu 1, Ivjana Banić, večer pa so z glasbenim nastopom popestrili Samuel Lucas in Urška Majdič ter Matic Ajdič iz skupine Billysi. Ivjana, Samuel, Urška in Matic so krvodajalsko akcijo tudi sami aktivno podprli in skupaj z vsemi podporniki akcije proslavili njen izjemen uspeh.

Več o krvodajalski akciji "Daruj energijo za življenje!" na spletni strani www.daruj-kri.si in www.facebook.com/daruj.kri.