O-STA

Styron naznanil registracijo javne prodaje navadnih delnic pod imenom Trinseo

28. junij 2011, 11:00 UTC

BERWYN, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Styron, eno vodilnih svetovnih podjetij na področju materialov, ustanovljeno junija 2010, je danes naznanilo, da je pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje in borzo vložilo registracijsko izjavo, ki se nanaša na predlagano začetno javno prodajo navadnih delnic podjetja. Družba je izjavo vložila pod imenom Trinseo S.A. Aprila je namreč Styron oznanil načrt, da se preimenuje v Trinseo, kar pa se bo v svetovnem merilu uveljavljavilo tekom tega leta.

Prodajna ponudba bo obsegala novo izdane delnice, ki jih bo prodajal Trinseo S.A., pa tudi delnice, ki jih bodo prodajali delničarji. Število delnic, ki bodo na voljo, in njihov cenovni razpon še nista določena. Družba bo neto izkupiček od predlagane prodaje verjetno uporabila za poplačilo dolga in v druge splošne poslovne namene.

Omenjena registracijska izjava je bila vložena pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo Združenih držav Amerike, a še ni stopila v veljavo. Delnic ni mogoče prodajati in ponudb za nakup ni mogoče sprejeti, preden izjava o registraciji stopi v veljavo.

Deutsche Bank Securities Inc. in Goldman, Sachs & Co. sta prevzela vlogo upraviteljev skupnega knjigovodstva pri ponudbi in predstavnikov porokov. Upraviteljice skupnega knjigovodstva pri ponudbi so poleg tega tudi družbe Citi, Barclays Capital Inc., BofA Merrill Lynch, HSBC Securities (ZDA) Inc., Morgan Stanley & Co. LLC in Jefferies & Company, Inc.

Ponudba bo podana samo s prospektom. Ko bo na voljo, lahko predhodni prospekt o prodajni ponudbi dobite pri:

~

Deutsche Bank Securities Inc.

Attention: Prospectus Department

100 Plaza One

Jersey City, NJ 08311

United States of America

E-mail: prospectus.cpdg@db.com

~

Goldman, Sachs & Co.

Attention: Prospectus Department

200 West Street

New York, NY 10282

United States of America

Telefon: (866) 471-2526

E-mail: prospectus-ny@ny.email.gs.com

~

Ta izjava za javnost kot taka ni ponudba za prodajo in ne nagovarja k nakupu. Prav tako vrednostni papirji ne bodo prodajani v državah ali pod oblastjo, kjer bi bila taka ponudba, oglaševanje ali prodaja nezakonita pred registracijo ali kvalifikacijo v skladu z zakonodajo o vrednostnih papirjih te države ali oblasti.

~

Kontakt

Za informacije povezane z uredniškimi odnosi in odnosi z vlagatelji:
Styron LLC
Donna St.Germain, +1-610-705-2167
stgermain@styron.com,

Vir: Styron

To sporočilo za javnost si lahko v angleškem jeziku ogledate na spletnem naslovu:
http://www.businesswire.com/news/home/20110628005766/en