O-STA

Na Stari grad ponovno prihaja monokomedija Fotr v odlični interpretaciji Lada Bizovičarja

Predstava, ki je ne smete zamuditi

Celje, 6. julij 2011, Zavod Celeia Celje in SitiTeater Ljubljana v okviru Večerov komedije na Starem gradu Celje vabita na monokomedijo Fotr z Ladom Bizovičarjem, ki bo na Starem gradu Celje (v primeru slabega vremena v Celjskem domu) v sredo, 13. julija 2011 ob 21.00. Cena vstopnic: 15 EUR, 13,5 EUR (dijaki, študentje, seniorji), 25 EUR (cena kompleta vstopnic za obe predstavi Jamski človek in Fotr). Prodaja vstopnic: TIC Celje, Krekov trg 3, 3000 Celje, tel.: 03 42 87 936, 03 49 25 081, e-mail: tic@celje.si, prodajna mesta Eventima po Sloveniji in eno uro pred predstavo na Starem gradu Celje.

Poletje v Celju, knežjem mestu 2011 je omogočila Mestna občina Celje. Medijska pokrovitelja: Radio Fantasy (ekskluzivni radijski pokrovitelj projekta) in Novi Tednik & Radio Celje (ekskluzivni pokrovitelj projekta v tiskanem mediju). Več o dogajanju na www.celeia.info ter v brezplačnih programskih knjižicah, ki so na voljo v TIC Celje in TIC Stari grad Celje.

Vaše cenjene akreditacije sprejemamo na naslov: tic@celje.si do vključno torka, 12. julija 2011. Akreditacije dvignete eno uro pred prireditvijo na Starem gradu Celje ali v primeru slabega vremena v Celjskem domu.

Postati oče ni posebej zapleteno, se pa zaplete takoj za tem. Sveže pečeni oče prihaja z besedo na dan. Ni ati, ni oči, ni ata in ni tata ... Lado Bizovičar je FOTR!

Lado Bizovičar, ki se je na odrskih deskah odrezal že v predstavah 5moških.com in Ženske&moški.com v produkciji Špas teatra in Nataša Barbara Gračner, ki se je kot režiserka proslavila z uspešnico Jamski človek, sta se izkazala kot izvrsten tandem; monokomedijo islandskega avtorja Bjarnija Haukurja Thorssona sta predelala, ji vdahnila svežino lastnih izkušenj ter zabavnih anekdot prijateljev in znancev ter jo popestrila z družinskim filmčkom, v katerem se v vlogi Ladove žene odlično znajde Katarina Čas. Nastala je duhovita izpoved o objemih in poljubih, majhnih in velikih odločitvah, testu nosečnosti z modrim rezultatom, ginekologu, požrešni ženi, velikem trebuhu, neopisljivem rojstvu ter neizogibnih spremembah, ki sledijo - neprespanih nočeh, utrujenosti, umazanih plenicah, dragih igračah in mulcu, ki si ga je kljub vsemu želel. Za vse fotre in mame, bodoče, aktualne in ostale ...

Prilagamo tudi fotomaterial

Na fotografiji Lado Bizovičar (utrinek iz predstave; iz arhiva soorganizatorja)

VEČ INFO: Snežana Gabrovec, Referentka za prireditve, tel.: 03 42 87 932, mobi: 051 681 990, e-pošta:snezana.gabrovec@celje.si