O-STA

WWW.CELEIA.INFO: Vabi k obisku prireditev

Torek, 12. julij

20.00 VODNI STOLP

KONCERT 4ARCS ENSEMBLE

Vstop prost.

****

Sreda, 13. julij

21.00 STARI GRAD CELJE

VEČERI KOMEDIJE NA STAREM GRADU CELJE: FOTR

Nastopa: Lado Bizovičar

Postati oče ni posebej zapleteno, se pa zaplete takoj za tem. Sveže pečeni oče prihaja z besedo na dan. Ni ati, ni oči, ni ata in ni tata ... Lado Bizovičar je FOTR!

Lado Bizovičar, ki se je na odrskih deskah odrezal že v predstavah 5moških.com in Ženske&moški.com v produkciji Špas teatra in Nataša Barbara Gračner, ki se je kot režiserka proslavila z uspešnico Jamski človek, sta se izkazala kot izvrsten tandem; monokomedijo islandskega avtorja Bjarnija Haukurja Thorssona sta predelala, ji vdahnila svežino lastnih izkušenj ter zabavnih anekdot prijateljev in znancev ter jo popestrila z družinskim filmčkom, v katerem se v vlogi Ladove žene odlično znajde Katarina Čas. Nastala je duhovita izpoved o objemih in poljubih, majhnih in velikih odločitvah, testu nosečnosti z modrim rezultatom, ginekologu, požrešni ženi, velikem trebuhu, neopisljivem rojstvu ter neizogibnih spremembah, ki sledijo - neprespanih nočeh, utrujenosti, umazanih plenicah, dragih igračah in mulcu, ki si ga je kljub vsemu želel. Za vse fotre in mame, bodoče, aktualne in ostale ...

Cena vstopnic: 15 EUR, 13,5 EUR (dijaki, študentje, seniorji), 25 EUR (cena kompleta vstopnic za obe predstavi Jamski človek in Fotr). Prodaja vstopnic: TIC Celje, Krekov trg 3, 3000 Celje, tel.: 03 42 87 936, 03 49 25 081,e-mail: tic@celje.si, prodajna mesta Eventima po Sloveniji.

V primeru slabega vremena bo predstava v Celjskem domu.

Zavod Celeia Celje v sodelovanju s Siti Teatrom Ljubljana