O-STA

Noro in nenavadno: noč v igluju, v apartmaju na letalu ali v zaporu - hotel.info vam predstavlja najbolj nenavadne hotele

28. Julij 2011 - Koga ne bi fasciniralo, če bi čez noč doživel vzdušje zaporniške celice, brez da bi za to moral kršiti zakone? Ali prenočiti na potniškem letalu in se kljub strahu pred letenjem mirno naspati?

hotel.info [ www.hotel.info ], brezplačna spletna storitev za hotelske rezervacije za več kot 210.000 hotelov po vsem svetu, vam sedaj predstavlja najbolj nenavadne hotele. Ne glede na to, ali gre za visoko tehnološko hišo, pri stopinjah pod ničlo v igluju ali za rešetkami - saj ne rabi biti vedno standardna dvoposteljna ali enoposteljna soba, ki bi vam nudila prijeten spanec.

Kjer prenočitev postane pravi dogodek - tukaj je izbor najzanimivejših hotelov.

Tudi brez klimatske naprave nobenih težav z vročino

Vročina in pokvarjene klimatske naprave? S tem se gostom v hotelu Ice Hotel Canada v Sainte-Catherine-de-la-Jacques v Kanadi ni treba ukvarjati. Kot že samo ime hotela pove, je večji del hotela narejen iz ledu in snega in sicer skupno iz več kot 15.000 ton belega sijaja in 500 ton zamrznjene vode. Izbirate lahko med 36 hladnimi sobami in tematskimi apartmaji. Notranja oprema ledenega hotela, kot so npr. kipci, bar ali oprema sob, je prav tako iz snega in ledu. V ledeni kapelici hotela se letno na ducate parov tudi poroči. In da prenočitev ne bi bilo preveč zmrzljivo doživetje, je na voljo zadostno število odej za prijeten spanec.

Popolno sporočilo lahko najdete tudi tukaj:

http://www.hotel.info/Press.aspx?item=1223&lng=SL&mode=article

http://www.hotel.info/en/blog/

Kontakt za stike z javnostjo:

Aleksander Szumilas
hotel.de AG
Hugo-Junkers-Straße 15-17
90411 Nürnberg
Nemčija
Tel.: +49-(0)911-59832-0
Faks: +49-(0)911-59832-11
E-pošta: presse@hotel.info
URL: www.hotel.info