O-STA

Novi filmi v videoteki na SiOL TV!

Ljubljana, 2. avgust 2011 - SiOL TV predstavlja najnovejše poletne filmske uspešnice, ki so naročnikom omenjenih storitev na voljo v hišni videoteki. Naročniki SiOL TV si lahko ogledajo različne filme na zahtevo, od romantične komedije do akcije ali kriminalke.

Videoteka SiOL TV je svojo bogato ponudbo še dopolnila z novimi filmi, kot nalašč za vroče poletne dni. Uporabniki SiOL TV si lahko skladno s svojim razpoloženjem izberejo lahkotno komedijo ali akcijski triler, med številnimi novostmi pa velja izpostaviti nekatere, ki bodo zagotovo pritegnile pozornost uporabnikov.

Romantična komedija Jutranje veselje (Morning Glory) predstavlja znana igralska imena Rachel McAdams, Harrison Ford in Diane Keaton, ki so skupaj zaigrali v komediji režiserja Notting Hilla z duhovito zgodbo, polno zapletov o producentki, ki ima težave pri ustvarjanju jutranjega programa.
Komedija Draga, počakaj, sem na poti (Due Date) izpod taktirke režiserja komedij Prekrokana noč in Road Trip spremlja Roberta Downeyja in Zacha Galifianakisa na norem potovanju, polnem pomembnih življenjskih in smešnih preobratov. Domišljijska pustolovščina Harry Potter in Svetinje smrti - 1. del (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I) je prvi del težko pričakovanega zaključka sage, ki Harryja bliskovito približa nalogi, na katero se je pripravljal od dne, ko je prvič stopil na Bradavičarko - spopadu z Mrlakensteinom.

Napovedujemo

Videoteka SiOL TV bo že avgusta bogatejša za dve filmski uspešnici, ki sta na velikih platnih privabili pozornost številnih gledalcev. Romantična komedija Gola zabava (No Strings Attached) na zabaven način prikazuje nenavadno razmerje dolgoletnih prijateljev Adama (Ashton Kutcher) in Emme (Natalie Portman), ki nimata prave sreče v ljubezni.
Vestern Pravi pogum (True Grit), ustvarjalca oskarjevske akcijske drame Ni prostora za starce (No Country For Old Man), pa je odlična predelava kultnega vesterna, v katerem sledimo odločni 14-letni Mattie, ki želi izslediti očetovega morilca.

Naročniki SiOL TV do omenjenih novosti in številnih drugih filmov videoteke SiOL TV dostopajo v udobju svojega doma, hitro in enostavno, z le nekaj kliki. Vsi, ki uporabljajo SiOL BOX in SiOL BOX S, na daljinskem upravljalniku izberejo kanal 10 - Hiti. Prek TV-komunikatorja Sagem pa uporabniki za hitri dostop na daljincu pritisnejo gumb VOD in izberejo možnost Videoteka.

Dodatne informacije:

Darinka Pavlič Kamien, vodja Službe za korporativno komuniciranje, Telekom Slovenije, d. d., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana, tel. 01/234 19 68, e-pošta: pr@telekom.si