O-STA

Mladi raziskujejo in ustvarjajo

V Zvezi za tehnično kulturo Slovenije (ZOTKS) mladim v času poletnih počitnic tudi letos ponujamo tabore s področja naravoslovja in tehnike, s katerimi jim omogočamo pridobivanje dodatnega znanja in razvijanje lastnih sposobnosti.

Letos smo na državni ravni izvedli že 11 mladinskih raziskovalnih taborov in ustvarjalnih poletnih šol, v teh dneh pa v Kranju poteka Poletna šola kreativnih multimedij. Mladi se srečujejo s pripravo scenarijev in z multimedijskimi skrivnostmi video produkcije, v sklopu tabora pa bodo obiskali tudi RTV Slovenije in se seznanili z uporabno vrednostjo pridobljenega znanja. V naslednjem tednu pa bodo na svoj račun prišli še mladi logiki in računalničarji, ki bodo zasedli Gorenje pri Zrečah. Svoje možgane bodo kodrali z logičnimi ugankami ter spoznavali spletne tehnologije s področja HTML, CSS in PHP oz. osvajali najmodernejše "prijeme" pri izdelavi namiznih aplikacij.

Seznam vseh taborov in dodatne informacij lahko dobite tukaj oz. nam svoja vprašanja pošljete na tabori@zotks.si.

Veseli bomo tudi vsakršne napovedi taborov oz. poročanja s terena. Za podrobnejši dogovor se obrnite na Tjašo Toni, ki je dosegljiva na zgornjem e-naslovu oz. telefonski številki 040 512 880.

+ 386 1 25 13 727

ZOTKS

http://tabori.zotks.si