O-STA

Na festivalskem spektaklu Itak Džafest se bo na polno dogajalo že od popoldneva!

Festival Itak Džafest bo vrata Križank odprl ob 17. uri, festivalske občutke pa bo podaljšal Itak after party

Ljubljana, 7. september 2011 - Do najbolj urbanega festivala v središču Ljubljane, ki bo v kultno koncertno prizorišče pripeljal zvezdnike svetovnega in regionalnega formata, nas loči le še nekaj dni. Pred Editorsi, glavnimi zvezdami večera, bodo odmevali zvoki predskupin The Wombats, Dubioza Kolektiv, The Toronto Drug Bust in Danza Macabra, ki bodo vzdušje stopnjevale že od 17. ure dalje. Najbolj zagreti Itakovci bodo festivalsko druženje nadaljevali v F clubu, kjer se bo odvil Itak after party!

Urbani festival v središču Ljubljane vrata odpira v soboto, 10. septembra 2011, ob 17. uri. Odrsko dogajanje bodo kot prvi nastopajoči krstili The Toronto Drug Bust, ki bodo nastopili približno pol ure po uradnem odprtju festivala. Sledila jim bo energična bosanska zasedba Dubioza Kolektiv, ki bo obiskovalce ogrevala med 18.30 in 19.30. Prva britanska zasedba z Otoka, težko pričakovane zverinice The Wombats, bodo oder zasedle ob 20. uri. Zvezde večera, Editors, pa bodo urednikovanje ozračja prevzele ob 22. uri. Med odrskimi menjavami bo vzdušje v elektro beat-u stopnjeval duo Danza Macabra, ki bo z balkona ogreval vse željne zabave in dobre glasbe.

Dogajalo pa se ne bo samo pod odrom, temveč tudi v preddverju: itakovski mobilni in tehnološki zanesenjaki bodo lahko v mobilni aplikaciji Itak Dajver občutili, kako se počutijo odrski zvezdniki, ko jih nosijo roke množice - tisti, ki se bodo na virtualnih rokah občinstva obdržali najdlje, se bodo potegovali za privlačne Itak nagrade. Aplikacija je ta trenutek že na voljo na mobilni strani www.itak.si v sklopu Bonboniera. Na isti strani pa uporabniki najdejo tudi druge zabavne in uporabne Itak aplikacije, ki delujejo na različnih Android in Symbian operacijskih sistemih.

To pa še ni vse: Itakovci bodo na letošnjem Itak Džafestu deležni posebne pozornosti: najbolj zvesti uporabniki blagovne znamke Itak bodo uživali status Itak ambasadorjev. Obiskali bodo backstage, se v živo srečali z nastopajočimi, odrsko dogajanje pa bodo spremljali iz prve vrste. Več informacij o Itak ambasadorjih bo objavljenih na Itak kanalih.

Posebne ugodnosti bodo deležni tudi tisti, ki bodo v Ljubljano na festival prispeli z vlakom: Slovenske železnice bodo Itakovcem ob predložitvi vstopnice omogočile nakup vozovnice po polovični ceni. Da bo Itak Džafest zaokrožena celota, se festivalskemu dogajanju priključuje tudi čisto pravi after party, ki ga ne gre zamuditi - po 23. uri se ga bo možno udeležiti v F clubu pod dvorano Tivoli. Trendovski glasbeni miks s petimi bandi, tehnološko dovršeno preddverje in festivalsko vzdušje, ki se bo nadaljevalo v nedeljsko jutro, so trije ključni razlogi, ki bodo letošnji Itak Džafest podčrtali z rdečo.

Se vidimo?

Itak!

Vstopnice

Vstopnice za festival Itak Džafest so na voljo po Džabest ceni 10 evrov za vse naročnike Itak Džabest paketa, za vse tiste, ki to še niso, pa so na voljo vstopnice za enodnevni Itak Džafest festival po ceni 30 evrov. Cena vključuje DDV brez poštnine.

Več informacij o možnostih nakupa in cenah vstopnic na džafest.itak.si.


Na Itak Džafest s Slovenskimi železnicami po polovični ceni!

Na Itak Džafest festivalski spektakel se boste lahko ceneje popeljali s Slovenskimi železnicami. Ob predložitvi Itak Džafest vstopnice si boste lahko vozovnico (enosmerno ali povratno) do 10. septembra priskrbeli po polovični ceni! Več informacij na dzafest.itak.si/z_vlakom_na_koncert.

Itak after party

Po najbolj urbanem festivalu v mestu sledi Itak after party! Ustoličilo ga bo polnočno editiranje vombatov in drugih zverinic ter posebna režiserjeva verzija festivala Itak Džafest, na kateri se bomo izgubili v noč s tistimi protagonisti, ki si upajo. Rolal bo festivalski duo Danza Macabra, v F Clubu, Celovška cesta 25, Ljubljana (pod dvorano Tivoli).

Za več informacij o festivalu Itak Džafest in svežih koncertnih novicah spremljajte spletne strani www.itak.si.