O-STA

Samsung Galaxy Note premierno pri Mobitelu

Ljubljana, 4. november 2011 - Mobitel bo v torek, 8. novembra, uporabnikom kot prvi na slovenskem trgu ponudil zmogljiv pametni mobilnik Samsung Galaxy Note. S tem se Slovenija uvršča med prve države na svetu, v kateri bo mobilnik Samsung Galaxy Note na voljo, le nekaj dni po premierni predstavitvi na svetovnih trgih. Mobilnik Samsung Galaxy Note odlikujejo najsodobnejše tehnologije, izvrstna uporabniška izkušnja in sodobno oblikovanje. V Mobitelovi akcijski ponudbi že od 1 evra dalje.

Pametni mobilnik Samsung Galaxy Note je najnovejši pametni mobilnik Android v Mobitelovi ponudbi z izbirniki v slovenskem jeziku, ki glede uporabniške izkušnje združuje najboljše lastnosti mobilnika in tabličnega računalnika. Slovenskim uporabnikom bo na voljo že v torek, 8. novembra 2011.

Mobilnik Samsung Galaxy Note je tehnološko dovršen, premišljeno oblikovanje pa poskrbi za všečnost in enostavno rokovanje. Zmogljivost omogoča dvojedrni procesor s taktom 1,4 GHz, izjemno multimedijsko izkušnjo pa zagotavlja 13,46 cm (5,3") velik zaslon na dotik HD Super AMOLED, ločljivosti 1280 x 800 točk in s prikazom 16 milijonov barv. Foto kamera nudi ločljivost 8 milijonov pik in snemanje videoposnetkov v velikosti 1920 x 1080 točk, mobilnik Samsung Galaxy Note pri Mobitelu pa bo zagotavljal tudi podporo Mobilni TV s prikazom na vrhunskem zaslonu HD-ločljivosti, ki je po zmogljivostih ob boku zaslonom v mnogih prenosnih računalnikih

Pomembna prednost mobilnika Samsung Galaxy Note je, da podpira hitrosti mobilnega interneta HSDPA, kar v Mobitelovem omrežju omogoča hiter prenos podatkov do 21,6 Mb/s, s tem pa zanesljivo e-sporočanje (tudi prek Mobitelove storitve Integral). Za razgibano družabno življenje bodo lahko uporabniki mobilnika Samsung Galaxy Note v aplikaciji Družabno središče (Social Hub) dodali svoje račune različnih družabnih omrežij, seveda pa bo na voljo tudi nemoten dostop do portala Planet SiOL. Uporabniki bodo med drugim lahko izkoristili vse prednosti visoko kakovostnega govora HD (HD Voice), ki ga na našem trgu prvi zagotavlja prav Mobitel, izvrstne povezljivosti prek različnih tehnologij (UMTS/HSDPA/HSUPA, Bluetooth, GPS) ter možnosti uporabe svojega mobilnika kot dostopne točke WLAN. Vse skupaj dopolni pomnilnik 16 GB z možnostjo uporabe pomnilniških kartic.

Pametni telefon Samsung Galaxy Note bo v Mobitelovi ekskluzivni ponudbi splošne naročniško-prodajne akcije na voljo že za 1 evro, z izbiro NAJNAJ 19 Premium ob sklenitvi oz. vezavi za dve leti. Samsung Galaxy Note bo po akcijskih cenah ob 24-mesečni vezavi na voljo tudi v naročniških paketih Povezani, in sicer za 379 evrov v ponudbi Super in Mega Povezani ter za 439 evrov za naročnike Opti Povezani. Izbira NAJ NAJ Premium z dodatkom k mesečni naročnini namreč omogoča nakup najbolj zmogljivih pametnih mobitelov po najnižji ceni, obenem pa naročnik pridobi tudi možnost uporabe naprednih storitev Mobilna TV in e-pošte Integral brez doplačila.

Več informacij o ponudbi je objavljenih na www.mobitel.si in www.telekom.si. Test mobilnika Samsung Galaxy Note je že na voljo na Mobitelovem spletnem mestu Tehnik.

-###-