O-STA

Super ugodni dnevi v Telekomovem centru Velenje

Ljubljana, 10. november 2011 - Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih, ki uporabnikom prinašajo posebne ugodnosti, bodo konec tega tedna potekali v Velenju. Uporabniki telekomunikacijskih storitev se tako lahko v Telekomovem centru Velenje seznanijo z bogato ponudbo sodobnih telekomunikacij in hkrati izkoristijo še posebej ugodno ponudbo, ki jim je ob tem na voljo.

Obiskovalcem Telekomovega centra v Velenju na Kidričevi cesti 2 A je v petek, 11. novembra, in soboto, 12. novembra, na voljo prav posebna ponudba. Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih jim namreč prinašajo vrsto posebnih ugodnosti. Izkoristijo lahko kar 20-odstotni popust pri nakupu mobilnih in stacionarnih telefonov ter dodatne opreme v redni ponudbi. Hkrati imajo na voljo dodatno ugodnost, in sicer ob nakupu enostavnega mobilnega telefona Panasonic KX-TU301 prejmejo izjemno praktično darilo, stacionarni telefon Panasonic, ob nakupu mobitela Nokia C6-01 pa jim podarijo Bluetooth slušalko Nokia BH-214. Uporabniki se tako lahko istočasno seznanijo z bogato ponudbo sodobnih telekomunikacij in izkoristijo ugodnosti, ki jih prinašajo Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih.

Izbirajo lahko med različnim rešitvami za enostavno in cenovno ugodno komunikacijo. Ta je prilagojena željam in potrebam posameznikov, družinam in poslovnim uporabnikom ter zajema vse, kar uporabniki potrebujejo za nemoteno in zanesljivo komunikacijo. Ponudba Telekoma Slovenije namreč omogoča vse od interneta, televizije in telefonije do mobilnih storitev ter najsodobnejših komunikacijskih naprav in dodatne opreme. Pri tem jim prijazno in strokovno osebje centra pomaga z informacijami in nasveti.

Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih se bodo nadaljevali v Celju, in sicer bodo v Telekomovem centru Celje potekali 25. in 26. novembra 2011.