O-STA

Super ugodna ponudba mobitelov Late night shopping

Ljubljana, 17. november 2011 - V Telekomovih centrih v nakupovalnih središčih Citypark v Ljubljani in Europark v Mariboru bo v petek, 18. novembra, obiskovalcem na voljo nočno nakupovanje. Obiskovalci bodo tako med 20. in 24. uro deležni super ugodne ponudbe Late night shopping.

V petek, 18. 11. 2011, bo v nakupovalnih središčih Citypark v Ljubljani in Europark v Mariboru med 20. in 24. uro potekalo nočno nakupovanje Late night shopping. V času nočnih nakupov bodo imeli obiskovalci Telekomovih centrov v obeh omenjenih nakupovalnih središčih na voljo super ugodno ponudbo, pripravljeno posebej za to priložnost. In sicer bodo deležni 20-odsotnega popusta na redno ceno fiksnega ali mobilnega telefona in dodatne opreme, hkrati pa bodo lahko izkoristili tudi cenovno izjemno ugodno ponudbo mobitelov Sony Ericsson Xperia Mini za samo 59 evrov in Samsung Galaxy Mini za le 1 evrov, ob vezavi za 24 mesecev.

Mobilnik Sony Ericsson Xperia Mini je majhen mobilni telefon z veliko možnostmi. Z operacijskim sistemom Android - Gingerbread 2.3. zagotavlja zanesljivo delovanje, Sonyjev zaslon Reality Display, ki ga poganja tehnologija Mobile BRAVIA Engine in omogoča snemanje videoposnetkov v ločljivosti HD, pa poskrbi za izjemno multimedijsko izkušnjo. Mobilni telefon Samsung Galaxy Mini je zmogljiv mobilnik z operacijskim sistemom Android in s podporo socialnim omrežjem, ki poleg možnosti nalaganja brezplačnih aplikacij in iger prek Android Marketa nudi tudi spremljanje TV-programov v živo prek Mobilne TV.

Omenjena ponudba velja le v Telekomovih centrih Citypark v Ljubljani in Europark v Mariboru v času nočnega nakupovanja Late night shopping, v petek, 18. 11. 2011, med 20. in 24. uro.

-###-