O-STA

Novost v Sloveniji: hitri internet v avtomobilih BMW

Ljubljana - Telekom Slovenije z blagovno znamko Mobitel in BMW Group Slovenija sta začela s skupno akcijo, v kateri ob nakupu novega avtomobila BMW X1 ali BMW serije 3 Touring iz omejene zaloge ponujata hitri Instant Internet brez priključne takse in naročnine za prvih šest mesecev. Telekom Slovenije je prek brezžične Wi-Fi naprave vozila BMW opremil z Instant Internetom, tako da je v vozilu kadarkoli in kjerkoli v Sloveniji na voljo dostop do interneta v omrežju Mobitela.

Preko različnih podatkovnih naprav, ki imajo vgrajen Wi-Fi, kot so prenosni ali tablični računalnik, pametni telefon ipd., lahko po internetu brskajo kar štirje potniki hkrati - (vozniki so med vožnjo zaradi varnosti v cestnem prometu seveda izvzeti).

Mobitelovo omrežje, ki ima najboljšo pokritost v Sloveniji, omogoča preko Instant Interneta dostop s hitrostmi do 21,6 Mb/s. Ob tem ni nepomembno, da lahko v vozilu do interneta dostopajo tudi uporabniki, ki so naročniki drugega operaterja.

Skupna akcija BMW-ja in Mobitela traja od 21. 11. 2011 do 1. 6. 2012 oziroma do odprodaje zalog. BMW Group Slovenija in Telekom Slovenije sta prva, ki to možnost uvajata na našem tržišču.

Več informacij o Instant Internetu v vozilih BMW, o modelih BMW X1 in BMW serije 3 Touring si preberite na www.mobitel.si ali www.bmw.si

Kontakt za medije:

Telekom Slovenije

Boris Ziherl, Služba za korporativno komuniciranje

Telefon: 01 234 14 22 ali boris.ziherl@telekom.si