O-STA

Mobitelov Paket 2012 - najugodnejša ponudba na trgu

Ljubljana, 28. novembra - Telekom Slovenije danes prihaja na trg z novim Mobitelovim Paketom 2012, ki v tem hipu pomeni primerljivo, če ne najugodnejšo mobilno ponudbo pri nas. Uporabniki lahko naročniško razmerje za paket sklenejo od danes do 31. januarja prihodnje leto. Namenjen je fizičnim osebam in samostojnim podjetnikom oziroma drugim fizičnim osebam, ki opravljajo dejavnost. Vse v paketu je oblikovano po številki 2012 oziroma letu, ki hitro prihaja.

Priključna taksa za paket je 12 evrov in mesečna naročnina 20,12 evra skupaj z DDV. V naročnino je vključeno 2.012 enot storitev, in sicer 503 minut pogovorov v omrežju Mobitel, 503 minut pogovorov v druga slovenska omrežja, 503 sporočil SMS/MMS in 503 MB prenosa podatkov.

Cena klicev nad vključeno količino znaša 0,15 evra na minuto, cena sporočil SMS/MMS nad vključeno količino 0,12 evra na sporočilo in cena prenosa podatkov nad vključeno količino 0,00042 evra na kilobyte. Obračunski interval je 60/1, kar pomeni, da se prva minuta zaračuna v celoti, nadaljnji pogovor pa po sekundah.

S sklenitvijo naročniškega razmerja za Paket 2012 Telekom Slovenije naročniku zaračuna priključno takso v višini 12 evrov. Enaka cena velja tudi za prehod iz predplačniškega sistema. Sprememba obstoječega naročniškega paketa v Paket 2012 pa velja 17 evrov. Vse cene vključujejo DDV.

V okviru Paketa 2012 je možen tudi nakup subvencioniranega mobilnega telefona, in sicer iz aktualne ponudbe Splošnih naročniško-prodajnih akcij, z izbiro NAJNAJ Premium in z izbiro Mobilni internet Premium ali Mobilni Internet 100 MB BlackBerry Premium. Pri tem vezava z nakupom akcijskega telefona ni pogoj za sklenitev tega paketa.

Z novim paketom Mobitel nadgrajuje svojo že doslej bogato ponudbo in uporabniško izkušnjo. Ne gre pozabiti, da ima Mobitel najboljšo pokritost s signalom, da je proglašen za najboljše slovensko mobilno omrežje in da ima najcelovitejšo ponudbo storitev in mobilnih telefonov po meri vsakega uporabnika.

Kot dodatno ugodnost so naročnikom Paketa 2012 omogočili hkrati tudi novoletni bonus, ki ga prejmejo ob vezavi na telefon. Naročniki bodo lahko izbirali med 300 SMS/MMS-i ali 300 minut klicev znotraj omrežja Mobitel ali 300 MB podatkov in si tako še povečali zakupljene količine za izbrano storitev. Novoletni bonus je na voljo do vključno 31. januarja 2012.