O-STA

Diamond Dash odslej tudi na mobilnikih - Wooga je izdala priljubljeno družabno igro za iOS

3. december 2011

Berlinski razvijalec iger je lansiral priljubljeno igro v App Store

Verziji za iPhone in iPad te klasične družabne igre predstavljeni danes v Parizu

LeWeb'11

PARIS - (BUSINESS WIRE) - Diamond Dash, najbolj priljubljena arkadna igra na Facebooku je sedaj na voljo za brezplačen prenos iz App Store. Od danes naprej Wooga, tretji največji razvijalec družabnih iger na svetu, nudi Diamond Dash tudi za iPhone in iPod touch in iPad. Ta razburljiva igra je bila najprej na voljo na Facebooku, kjer je vsak mesec navdušila preko 10 milijonov ljudi. Danes je podjetje v živo predstavilo novo mobilno verzijo na odru največje spletne konference v Evropi, Le Web v Parizu.

Diamond Dash, Woogina razburljiva 60-sekundna diamantna mrzlica, preizkuša igralčeve reflekse pri razbijanju čim večjega števila barvnih diamantov. Tedenska tekmovanja omogočajo igralcem, da se spopadejo s svojimi prijatelji za zelo želene medalje: zlato, srebrno in bronasto medaljo. S povezavo verzije iOS s Facebookom in avtomatično sinhronizacijo so sedaj tedenski turnirji na voljo na številnih platformah.

Od svojega začetka marca letos je Diamond Dash navdušil več kot 25 milijonov ljudi in avgusta 2011 prejel nagrado za najboljšo evropsko omrežno igro. Trenutno je ena izmed desetih najbolj priljubljenih omrežnih družabnih iger na Facebooku.

V različicah Diamond Dash za iPhone, iPod touch in iPad so grafične lastnosti in ukazi prilagojeni zahtevam mobilnih naprav in tako dajo oboževalcem možnost, da v tej klasični igri uživajo tudi na poti.

Za slike v visoki resoluciji, za predstavitveni posnetek igre in za prenos:

www.wooga.com/diamond-dash-mobile/

Značilnosti:

Avtomatična primerjava izidov in družbena interakcija s prijatelji preko Facebook Connect

Na voljo v 120 državah in v devetih jezikih (nemščina, nizozemščina, angleščina, francoščina, italijanščina, poljščina, portugalščina, španščina in turščina)

Redne posodobitve novih igralnih vsebin

Diamond Dash je sedaj na voljo za brezplačen prenos za iPhone, iPod touch in iPad.

O Wooga:

Wooga je tretji največji svetovni razvijalec iger, ki je bil ustanovljen leta 2009 v evropskem tehnološkem središču - Berlinu. Wooga razvija visoko kakovostne igre za Facebook in iOS s specifičnim poudarkom na razvoju čustvenih značilnosti, uporabnosti in odlični lokalizaciji v sedmih jezikih.

Wooga je predan ustvarjanju inovativnih in izvirnih iger za igralce vseh starosti in s tem skozi igre združuje milijone uporabnikov po vsem svetu. V Wooginih zastonjskih igrah na Facebooku vsak mesec uživa preko 34 milijonov aktivnih igralcev - 70 odstotkov je žensk. Woogine igre dosegajo prihodke od prodaje s prodajo interaktivnega blaga: že samo igralci igre Monster World so do sedaj kupili več kot 28 milijonov magičnih paličic - s čimer je Wooga postal največji prodajalec interaktivne čarovniške opreme na svetu. Wooga je tudi vodilni svetovni razvijalec najboljših tehnologij in tako omogoča uporabnikom, da tekmujejo s svojimi prijatelji.

Fotografije/multimedijska galerija na voljo na: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50094138&lang=en

Kontakti:

Vodja odnosov z mediji in partnerji

Wooga GmbH

Sina Kaufmann, +49 30 521070550

press@wooga.com | www.wooga.com

Vir: Wooga