O-STA

SiOL TV tudi s HBO GO in HBO HD

Ljubljana, 21. decembra - Telekom Slovenije danes na SiOL TV predstavlja in uvaja novi storitvi popularnega programskega sklopa HBO, in sicer HBO GO in HBO HD. Za vse SiOL-ove naročnike programskega dodatka HBO bosta obe storitvi na voljo brez doplačila.

HBO GO je online pretočni video na zahtevo, dosegljiv vsem naročnikom dodatka HBO, ki imajo širokopasovni dostop do interneta. Zagotavlja več kot 400 ur zanimivih vsebin - filmov, najnovejših nanizank ter dokumentarcev, koncertov in uveljavljenih televizijskih serij lastne produkcije HBO. Vse vsebine so dostopne 24 ur na dan sedem dni v tednu kjerkoli in kadarkoli si jih uporabnik zaželi, bodisi na svojem PC-ju, prenosnem računalniku, iPhonu, iPadu bodisi na androidu ali tabličnem računalniku. Vsebine se selektivno osvežujejo vsak teden, tako da si lahko uporabnik vedno najde kaj novega zase. HBO GO je zasnovan na najnovejši pretočni tehnologiji, ki prilagaja sliko hitrosti internetne povezave, zaradi česar je zagotovljena najboljša možna kakovost. Storitev HBO GO bo uporabnikom na razpolago tudi med bivanjem na Hrvaškem, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Srbiji, Makedoniji in Bolgariji.

Hkrati so od danes naprej na SiOL TV na voljo tudi vsebine HBO v visoki ločljivosti (HD), tako da bo užitek gledanja filmov in nanizank še večji. HD namreč pomeni zelo kakovostno, boljšo, ostrejšo in jasnejšo sliko.

Vsi naročniki na SiOL TV imajo ob prijavi možnost en mesec brezplačno preizkušati vse programe oziroma storitve iz ponudbe HBO.

Telekom Slovenije tako nadaljuje z bogatenjem programske televizijske sheme v okviru storitev SiOL. Gledalcem je danes na voljo že več kot 140 televizijskih in radijskih programov. Če se še enkrat spomnimo, Telekom Slovenije je v roku dobrega meseca dni poleg omenjenih dveh novosti programsko televizijsko shemo SiOL TV obogatil še s priljubljenim sinhroniziranim otroškim programom Minimax, filmskim programom Cinestar ter z dvema zanimivima dokumentarnima programoma Discovery TLC in Da Vinci U.