O-STA

Nagradna igra E-račun Telekoma Slovenije je že obdarila prve izžrebance

Ljubljana, 22. december 2011 - V četrtek, 22. decembra, je v Telekomovem centru Citypark v Ljubljani potekala podelitev nagrad prvega žrebanja nagradne igre E-račun. Omenjeno nagradno igro je Telekom Slovenije pripravil za svoje naročnike, ki se namesto za tiskani račun odločijo za račun v e-obliki in s tem prispevajo k skrbnemu ravnanju z okoljem. V okviru nagradne igre E-račun sta vsak mesec kar dva srečneža, ki ju določi naključni žreb, obdarjena z električnim kolesom SACHS.

V Telekomovem centru Citypark v Ljubljani sta bili danes, 22. decembra, podeljeni nagradi prvega žrebanja nagradne igre E-račun Telekoma Slovenije. In sicer sta nagrajenki Brigita Pavlovič in Alenka Hitti iz Ljubljane, ki ju je izmed vseh sodelujočih v nagradni igri izbral žreb, prejeli vsaka svoje električno kolo SACHS, Pedelec BASIC. Nagradi jima je v imenu družbe predala Vesna Petrović Žargi, vodja Telekomovega centra Citypark.

V nagradni igri e-račun lahko sodelujejo naročniki storitev Mobitel, SiOL in Telekom - fizične osebe, ki so se ali se bodo do 31. 3. 2012 naročili na prejemanje e-računov po e-pošti na poljuben e-naslov ali v e-banko in se hkrati odpovedali prejemanju tiskanih računov.
V nagradno igro se lahko uporabniki Telekoma Slovenije prijavijo na več načinov. In sicer prek obrazca "Vloga za izdajo e-računa za storitve", spletnega obrazca nagradne igre E-račun, objavljenega na www.telekom.si, ali prek sporočila SMS (za naročnike storitev Mobitel), v katerega vpišejo vse potrebne podatke (navodila so na voljo na spletnih straneh Telekoma Slovenije).
Vsi, ki so se ali se še bodo odločili za sodelovanje v nagradni igri E-račun, prejmejo ekološko nakupovalno vrečko. Vsak mesec pa sta izžrebana dva srečneža, ki prejmeta električno kolo SACHS, Pedelec BASIC. V okviru nagradne igre bo tako skupaj podarjeno 10 električnih koles, naslednje nagradno žrebanje pa bo 10. 1. 2012.

Več informacij o nagradni igri E-račun je skupaj s pogoji in pravili na voljo na www.telekom.si in v Telekomovih centrih.

-###-