O-STA

Mala podjetja s Poslovnim kompletom popolno opremljena

Ljubljana, 12. januar - Uspešna komunikacija je osnova in ključ do uspeha, zato so v Telekomu Slovenije poskrbeli, da njihova poslovna ponudba uporabnikom omogoča vse storitve fiksne in mobilne telefonije ter interneta na enem mestu. Napredna in učinkovita komunikacijska rešitev ponuja malim podjetnikom storitve, ki jih pri svoji dejavnosti nujno potrebujejo. Prav zato so pri največjem telekomunikacijskem operaterju med svojimi zadovoljnimi uporabniki v Sloveniji izbrali tiste, ki bodo svoje izkušnje s podjetjem prijaznimi storitvami širili naprej.

Poslovni paketi Telekoma Slovenije so namenjeni malim podjetjem. Poslovni komplet telefonija in internet združuje mobilno telefonijo, poslovno IP-telefonijo in internet z velikim številom dodatnih storitev. Omogoča več mobilnosti, več hitrosti in več poslovnih zmag, pri tem pa so uporabnikom v pomoč brezžično omrežje WiFi, dostop do skupnih dokumentov in multimedijskih vsebin iz različnih računalnikov, prejemanje faks sporočil prek e-pošte, dostop do skupnega tiskalnika, zanesljiva zaščita in dodatne telefonske storitve, kot so oddaljena pisarna, komunikator ali glasovna pošta.

Največji slovenski telekomunikacijski operater se je ob uvedbi decembrske ponudbe odločil, da vanjo aktivno vključi svoje uporabnike, resnične osebe z vseh koncev Slovenije, ki že uporabljajo nekatere njegove storitve. Uspešni posamezniki iz malih podjetij so tako postali regionalni ambasadorji, ki bodo o prednostih izpopolnjenega kompleta tudi odkrito spregovorili.

"V Telekomu Slovenije se zavedamo, da je dobra komunikacijska platforma osnova za učinkovito poslovno komunikacijo, zato smo ambasadorje kampanje izbrali iz različnih poslovnih dejavnosti. Sicer med seboj različne panoge (gradbeništvo, avtomehanika, frizerstvo, vinarstvo, tiskarstvo, arhitektura, gostinstvo in trgovina) tvorijo skupni imenovalec - na konkurenčnem tržišču mora biti vsak posameznik prepoznaven, dosegljiv in učinkovit," je o idejni zasnovi povedal Sebastjan Vagaja, vodja Službe za prodajo poslovnim uporabnikom v Telekomu Slovenije.

Poslovni komplet Telefonija in internet uporabnikom zagotavlja celovito poslovno komunikacijo, v posebni zimski promocijski akciji pa tudi ugodno ponudbo mobitelov, prenosnega in tabličnega računalnika.

Več informacij: Darinka Pavlič Kamien, vodja Službe za korporativno komuniciranje, Telekom Slovenije, pr@telekom.si