O-STA

Novi nagrajenci nagradne igre E-račun

Ljubljana, 17. januar 2012 - Znani so nagrajenci januarskega žrebanja nagradne igra Telekoma Slovenije E-račun. Električno kolo SACHS, Pedelec BASIC, sta prejeli Katjuša Sitar iz Ljubljane in Katka Saje iz Mirne Peči. Naslednje žrebanje Telekomove nagradne igre E-račun bo zopet 9. 2. 2012.

Ta teden je potekala podelitev nagrad januarskega žrebanja nagradne igre Telekoma Slovenije E-račun. Z nagradno igro E-račun Telekom Slovenije naročnike svojih storitev spodbuja k uporabi okolju bolj prijaznih e-računov namesto tiskanih. Vsi sodelujoči v nagradni igri tako prejmejo ekološko nakupovalno vrečko, vsak mesec pa sta naključno izžrebana dva nagrajenca, ki prejmeta prav posebno nagrado - električno kolo SACHS, Pedelec BASIC.

Tako je v ponedeljek, 16. januarja, v Telekomovem centru Citypark v Ljubljani vodja centra Vesna Petrović Žargi, električno kolo predala nagrajenki Katjuši Sitar iz Ljubljane. Danes, 17. januarja, pa je v Telekomovem centru Novo mesto nagrado prevzela Katja Saje iz Mirne Peči. Nagrado ji je izročila vodja Telekomovega centra Novo mesto Karmen Cekuta.

Nagradna igra E-račun Telekoma Slovenije

V nagradni igri E-račun lahko sodelujejo naročniki storitev Mobitel, SiOL in Telekom - fizične osebe, ki do 31. 3. 2012 odpovedo prejemanje tiskanih računov za Telekomove storitve in se naročijo na prejemanje e-računov po e-pošti na poljuben e-naslov ali v e-banko.

V nagradno igro se lahko uporabniki Telekoma Slovenije prijavijo na več načinov: prek obrazca "Vloga za izdajo e-računa za storitve", spletnega obrazca nagradne igre E-račun, objavljenega na www.telekom.si, ali prek sporočila SMS (za naročnike storitev Mobitel), v katerega vpišejo vse potrebne podatke (navodila so na voljo na spletnih straneh Telekoma Slovenije).

V okviru nagradne igre bo skupaj podarjeno 10 električnih koles SACHS, Pedelec BASIC. Naslednje nagradno žrebanje bo 9. 2. 2012.

Več informacij o nagradni igri E-račun je skupaj s pogoji in pravili na voljo na www.telekom.si in v Telekomovih centrih.

-###-