O-STA

Tožba Mirus Biosciences proti Fugentu ovržena

Jan. 17, 2012 15:00 UTC

Sporoča Haus, Roman and Banks, LLP

MADISON, Wis.--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Mirus Biosciences, LLC je 14. septembra 2011 vložilo tožbo zaradi kršitve patentnih pravic zoper Fugent, LLC in po približno treh mesecih, 23. decembra 2011, so odvetniki podjetja Mirus Biosciences, LLC vložili preklic tožbe z možnostjo ponovne tožbe, piše v dokumentu Opr. Št. 11-CV-630-slc Haus, Roman and Banks, LLP. Mirus Bio, LLC proti Fugent, LLC, ameriškega okrožnega sodišča zahodnega okrožja Wisconsina.

V tožbi je podjetje Mirus navajalo kršitev patenta deloma na podlagi izdelovanja in prodaje izdelka Fugene®6. Fugent je izkluzivni proizvajalec izdelkov Fugene®6 in Fugene®HD. Fugent lahko tako še naprej trži Fugene®6 in Fugene®HD za uporabo med svojimi strankami, ne da bi ga pri tem podjetje Mirus pravno oviralo. Spor je bil razrešen v zadovoljstvo podjetja Fugent brez kakršnih koli denarnih obveznosti ali drugih odškodnin, ki bi jih Fugent moral plačati Mirusu.

Izdelki Fugene® imajo široko uporabo in trenutno se jih omenja v več tisoč publikacijah, več kot 1300 patentih izdanih v ZDA in skoraj 3700 patentnih publikacijah, objavljenih v ZDA.

Distributer izdelkov Fugene®6 in Fugene®HD je Promega Corporation.

Fugene® je registrirana blagovna znamka podjetja Fugent, LLC, Madison, Wisconsin USA.

Kontakt:

Haus, Roman and Banks, LLP.
odvetnik Michael E. Banks, (608) 257-0420
banks@hrbllp.com

Vir: Fugent, LLC

Originalno sporočilo je na voljo na http://www.businesswire.com/news/home/20120117005164/en.