O-STA

Samsung Omnia W že v Mobitelovi ponudbi

Ljubljana, 20. januar - Slovenski uporabniki imajo z današnjim dnem v vseh Telekomovih centrih na voljo atraktivno novost. Pametni telefon Samsung Omnia W je prvi mobilnik pri nas z operacijskim sistemom Windows Phone 7.5 Mango. Z naprednimi tehnologijami in dizajnom zagotavlja napredno uporabniško izkušnjo, v Mobitelovi ponudbi pa je na voljo po ugodnih akcijskih cenah.

V petek, 20. 1. 2012, je v Telekomovih centrih že na voljo novost v Mobitelovi ponudbi - Samsung Omnia W, zmogljiv mobitel UMTS/HSUPA, ki ga poganja najnovejši operacijski sistem Windows Phone 7.5 Mango. Mobilnik Samsung Omnia W poleg tehnološke naprednosti odlikuje tudi privlačen dizajn, ki omogoča enostavno rokovanje s telefonom. Dodatna prednost mobilnika Samsung Omnia W je zaslon na dotik Super AMOLED, s katerim je zagotovljena zelo dobra odzivnost menijskih izbir. Uporabnikom so seveda na voljo povezave s socialnimi omrežji (Facebook, Twitter ...), 5-megatočkovna kamera pa podpira snemanje videoposnetkov v HD-ločljivosti. Za povezljivost poskrbijo tehnologije Bluetooth, GPS, Wi-Fi (WLAN) ter HSDPA in HSUPA.

Pametni telefon Samsung Omnia W je v Mobitelovi ponudbi splošne naročniško-prodajne akcije na voljo že za 1 evro, z izbiro NAJNAJ 15 Premium ob sklenitvi oz. vezavi za dve leti. Samsung Omnia W je po akcijskih cenah ob 24-mesečni vezavi na voljo tudi v naročniških paketih Povezani, in sicer za 179 evrov v ponudbi Super in Mega Povezani ter za 239 evrov za naročnike Opti Povezani in Povezani 55. V splošni naročniško-prodajni akciji je cena mobilnika Samsung Omnia W 279 evrov, prav tako ob vezavi za 24 mesecev.

Izbira NAJ NAJ Premium z dodatkom k mesečni naročnini namreč omogoča nakup najbolj zmogljivih pametnih mobitelov po občutno nižji ceni, hkrati pa ima naročnik na voljo tudi možnost uporabe Mobitelove storitve Mobilna TV brez doplačila.

Več informacij o ponudbi je objavljenih na www.mobitel.si in www.telekom.si.

###