O-STA

Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih tudi v letu 2012

Ljubljana, 27. januar - V ponedeljek, 30. januarja, se bodo zopet pričeli Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih. Ti bodo vse do sobote, 4. februarja, potekali v Telekomovem centru Kranj in Telekomovih centrih v Ljubljani. Posebna ponudba Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih poleg akcijskih ponudb in ugodnosti omogoča še posebej ugoden nakup mobilnih in fiksnih telefonov ter dodatne opreme.

Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih obiskovalcem vsakič znova prinašajo dodatne ugodnosti. V tokratni posebni ponudbi bo Telekom Slovenije obiskovalcem Telekomovega centra Kranj ter Telekomovih centrov v Ljubljani pri nakupu enega izmed naprednih mobilnih telefonov Nokia (Nokia N9, Nokia 500 ali Nokia E52) kupcem podaril še Bluetooth slušalko Nokia BH-214. Ob sklenitvi katerekoli storitve SiOL z vključeno SiOL telefonijo pa naročniki kot darilo prejmejo stacionaren telefon Panasonic DECT KX-TG1611FXR, ki je enostaven in priročen za domačo uporabo. Slednja ugodnost velja tako za nove kot tudi obstoječe naročnike ob prehodu na storitev SiOL z vključeno SiOL telefonijo, zato je zanimiva za širok krog uporabnikov. Seveda pa poleg akcijske ponudbe in drugih ugodnosti tudi tokrat velja 20 % popust na redno ceno fiksnega ali mobilnega telefona ter dodatne opreme.

V okviru Super ugodnih dni v Telekomovih centrih lahko uporabniki čim bolje izkoristijo prednosti, ki jih omogočajo sodobne telekomunikacije ter po še bolj ugodnih cenah izberejo nov telefon ali opremo iz dodatne ponudbe. Tako lahko po posvetu z našimi sodelavci na prodajnih mestih izberejo mobilni ali stacionarni aparat, slušalke, etui ali kakšno drugo malenkost.

Super ugodni dnevi bodo v Telekomovih centrih v Kranju in Ljubljani potekali od ponedeljka, 30. januarja, do sobote, 4. februarja. Kdaj bodo Super ugodni dnevi v Telekomovem centru v bližini njihovega domačega kraja, lahko uporabniki spremljajo tudi prek javnih objav na www.telekom.si. Prav tako lahko na spletnem mestu www.mobitel.si, v zavihku Prodajna mesta najdejo urnike, lokacije in kontaktne informacije posameznih prodajnih centrov.

Več o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si, www.siol.net in www.mobitel.si.