O-STA

Veljavnost zlatih točk Petrol kluba se izteka

Ljubljana, 30. januar 2012 - Družba Petrol priporoča imetnikom kartic Petrol kluba, da unovčijo zbrane točke pred koncem januarja 2012. Jutri, zadnjega dne tega meseca bo vsem zlatim točkam, zbranim na karticah članov Petrol kluba, veljavnost potekla.

Z 31. januarjem 2012 bo potekla veljavnost zlatim točkam, ki so jih imetniki kartic Petrol kluba zbrali od 18. novembra 2010 do 31. decembra 2011. Ohranjene bodo le zlate točke, ki so jih zbrali v tekočem koledarskem letu (od 1.1.2012 naprej).

Družba Petrol priporoča imetnikom kartic Petrol kluba, da uporabijo zlate točke za nakupe izdelkov iz kataloga, ki je na voljo na vseh bencinskih servisih družbe. Lahko pa jih izkoristijo tudi za znižanje cene električne energije z dinamičnim popustom, s katerim za unovčenih 15 zlatih točk pridobijo odstotek popusta na mesec.

Petrolove stranke lahko izbirajo med dvema karticama zvestobe in sicer med kartico zvestobe Petrol kluba in plačilno kartico zvestobe Petrol kluba. Obe kartici omogočata zbiranje zlatih točk ob nakupu vsakega energenta in njihovo unovčevanje za ugodnosti iz kataloga Petrol kluba ter sodelovanje v različnih nagradnih igrah.

Plačilna kartica zvestobe Petrol kluba nudi poleg nagrajevanja ob nakupih tudi dodatne finančne ugodnosti, kot so zamik plačila, možnost obročnega plačevanja do 12 obrokov in plačevanje na vseh mestih, kjer sprejemajo kartice Petrol kluba.

Stranke lahko na vseh Petrolovih bencinskih servisih oddajo prijavnico za vključitev v program zvestobe.

Več informacij o Petrol klubu je na voljo na spletni strani http://www.petrol.si/petrol-klub/predstavitev ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66.

* * * * *

Dodatne informacije:
Žiga Fišer, Strateško - korporativno komuniciranje
+386 1 47 14 546
petrol.pr@petrol.si