O-STA

Monetina nagrajenka prejela avtomobil Mini

Ljubljana, 31. 1. 2012 - Danes je v Telekomovem centru na Vilharjevi 25 v Ljubljani potekala predaja glavne nagrade Monetine nagradne igre "Tudi v Mercator z Moneto". Glavno nagrado, avtomobil Mini, je prejela Nina Brancelj iz Preserij. Nagrado sta ji izročila Aleksander Batič, izvršilni direktor Nove KBM za področje osrednje Slovenije, in Primož Istenič, vodja programa Moneta iz Telekoma Slovenije.

Z iztekom leta 2011 se je zaključila nagradna igra "Tudi v Mercator z Moneto", ki sta jo v sodelovanju s Poslovnim sistemom Mercator organizirala lastnika sistema Moneta Nova KBM in Telekom Slovenije. V četrtek, 5. 1. 2012, je v prostorih družbe Telekom Slovenije potekalo nagradno žrebanje, s katerim je bilo poleg glavne nagrade podeljenih še dvajset denarnih in praktičnih nagrad. Glavno nagrado, avtomobil Mini, je prejela Nina Brancelj iz Preserij. Skupaj s čestitkami sta ji avtomobil Mini predala Aleksander Batič, izvršilni direktor Nove KBM za področje osrednje Slovenije, in Primož Istenič, vodja programa Moneta v Telekomu Slovenije.

Nagradna igra "Tudi v Mercator z Moneto" je potekala od 24. 10. do 31. 12. 2011 ob uvedbi sistema Moneta v živilske prodajalne Mercator in Mercatorjeve prodajalne M Tehnika, M Pohištvo in M Gradnja. V nagradni igri so sodelovali vsi, ki so v času trajanja nagradne igre v eni izmed omenjenih prodajaln vsaj enkrat opravili nakup z Moneto ali pravilno odgovorili na nagradno vprašanje. Seznam nagrajencev je objavljen na www.moneta.si.

Moneta

Moneta kot storitev brezgotovinskega plačevanja omogoča plačilo vsakodnevnih nakupov z mobilnikom, namesto z gotovino ali plačilno kartico. Uporabnikom nudi priročno, enostavno in varno plačilo na dlani, dobro razširjeno mrežo plačilnih mest, raznolike nakupovalne možnosti ter plačilo z odlogom enkrat mesečno. Med najbolj pomembne prednosti Monete sodijo še visoka varnost plačil (z varnostno kodo PIN za Moneto), možnost sprotnega spremljanja porabe, prilagajanje mesečne omejitve porabe z Moneto posamezniku, uporaba na službenem mobilniku za zasebne nakupe (storitev Ločeni račun ali Moneta s Poslovnega računa) ter možnost uporabe prek različnih kanalov, od avtomatov in parkomatov ter različnih plačilnih terminalov, vse do spletnih nakupov, telefonske in SMS-prodaje. Moneta je na voljo naročnikom Mobitela, Debitela in Si.mobila, Mobiuporabnikom ter komitentom Nove KBM in Poštne banke Slovenije. Lastnika sistema, Nova KBM in Telekom Slovenije, želita Moneto v Sloveniji uveljaviti kot odprt plačilni sistem za nove udeležence ter plačilni instrument, tržno znamko in nabor storitev.


Več informacij o storitvi Moneta in nagradni igri "Tudi v Mercator z Moneto" je na voljo na www.moneta.si.

Dodatne informacije:

Alenka Jakomin, Nova KBMDarinka Pavlič Kamien, Telekom Slovenije
T: 01 23 91 349T: 01 234 19 68
E: mediji@nkbm.siE: pr@telekom.si