O-STA

Telekom Slovenije tudi s programom GINX TV

7. februar 2012

Ljubljana, 7. februarja - Telekom Slovenije je s Ginx TV podpisal pogodbo za zagotavljanje in distribucijo tega televizijskega programa v okviru storitve SiOL TV. Ginx TV je edini TV program, namenjen izključno videoigram, ki deluje štiriindvajset ur vsak dan v tednu. Deluje po celem svetu v devetih jezikih. Hitro se razvijajoči in rastoči mednarodni program Ginx TV je usmerjen v vse vrste videoiger - od iger na osebnih računalnikih, konzolah, mobilnih telefonih do drugih številnih aplikacij. Program bo na voljo od danes naprej naročnikom paketa Mega na programskem mestu 153.

Izvršni direktor Ginx TV Michiel Bakker je ob vstopu na slovensko tržišče povedal, da je zelo vesel, da je hitro rastoči ponudnik IP TV, kot je Telekom Slovenije, uvrstil njihov program v svojo programsko shemo: "Naš poudarek je na najnovejših igrah ter novicah, predstavitvah in ozadjih iz sveta videoiger. Namenjen je vsem ljubiteljem videoiger, katerih število strmo narašča. Verjamem, da bodo tudi slovenski uporabniki z nami zadovoljni tako kot povsod drugje po svetu."

Simon Slonjšak, produktni vodja za TV v Telekomu Slovenije, k temu dodaja: "Res smo ponosni, da lahko našim zvestim uporabnikom ponudimo tudi Ginx TV. Videoigre postajajo ena najhitreje rastočih panog svetovnega gospodarstva. Prepričan sem, da bomo s tem programom obogatili našo televizijsko ponudbo in prispevali k še večjemu zadovoljstvu in zvestobi naših uporabnikov."

Telekom Slovenije, d. d.

Služba za korporativno komuniciranje