O-STA

Poceni počitnice na snegu z Javnim zavodom Mladi zmaji

Javni zavod Mladi zmaji - Center za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih, katerega ustanoviteljica je Mestna občina Ljubljana, je pripravil v času zimskih počitnic (20. - 24. februar) pester počitniški program. Mladi iz Ljubljane in okolice so se lahko udeležili smučanja in deskanja na Cerknem, plezali in rolkali v Urbanroofu, prostoru urbanih športov v Šiški, si ogledali filmsko predstavo v Koloseju ter zaplavali v Atlantisu.

Za vse aktivnosti smo zbirali predhodne prijave ter simbolični prispevek, ki je znašal za smučanje 10 eur, za ostale aktivnosti pa 2 eur. Počitniških dejavnosti se je udeležilo okoli 190 otrok, starih med 6 in 19 let.

Obvestila o drugih aktivnostih najdete na spletnih straneh Četrtnih mladinskih centrov bezigrad.mladizmaji.si, crnuce.mladizmaji.si, siska.mladizmaji.si ter zalog.mladizmaji.si.

Za več informacij nas kontaktirajte na 051/659 029 (Maja Majcen) ali 01/306 40 64 (uprava Javnega zavoda) ter e-pošta maja.majcen@mladizmaji.si ali info@mladizmaji.si.