O-STA

Telekom Slovenije, SiOL in Mobitel tudi letos z nazivom Trusted Brand

Ljubljana, 2. marca - Družba Telekom Slovenije se tudi letos ponaša s kar tremi priznanji Trusted Brand 2012, ki so ji jih podelili potrošniki v okviru raziskave revije Reader's Digest. Ti v mednarodno primerljivi raziskavi, ki hkrati poteka v več državah, vsako leto izberejo najbolj zaupanja vredne blagovne znamke po posameznih kategorijah. Telekom Slovenije je priznanja Trusted Brand 2012 prejel za blagovne znamke Telekom Slovenije, SiOL ter Mobitel.

Raziskava Trusted Brand 2012 je zopet pokazala zaupanje uporabnikov v kar tri blagovne znamke Telekoma Slovenije, ki zajemajo kategorije sodobnih telekomunikacij. Tako so bile med skupaj 40 kategorijami za najbolj zaupanja vredne blagovne znamke v Sloveniji izbrane Telekom Slovenije v kategoriji ponudnik telekomunikacijskih storitev, SiOL kot ponudnik internetnih storitev, medtem ko je Mobitel najbolj priljubljena znamka med ponudniki mobilne telefonije.

Telekom Slovenije je priznanje Trusted Brand kot ponudnik telekomunikacijskih storitev prejel že šestič zapored, blagovna znamka Mobitel je ena izmed sedmih blagovnih znamk, ki so v svoji kategoriji slavile že petič zapored, prav tako pa je med največkrat nagrajenimi blagovnimi znamkami SiOL. V družbi so omenjenih priznanj veseli in se uporabnikom zahvaljujejo za izkazano zaupanje. Hkrati se zavezujejo, da se bodo še naprej zavzeto prizadevali, da bi tudi v prihodnje ostali njihova prva izbira.

Raziskavo Trusted Brand 2012 revija Reader's Digest izvaja že 12 let, Slovenija pa je vanjo vključena šesto leto. Reader's Digest z omenjeno raziskavo prisluhe mnenju potrošnikov, ki razkrivajo, katerim blagovnim znamkam zaupajo in kako ocenjujejo znamke po posameznih kategorijah. Pri ocenjevanju izdelkov in storitev sta najbolj pomembna kriterija kakovost in osebna izkušnja potrošnikov. Izdajateljica revije Reader's Digest Slovenija je Mladinska knjiga Založba,ki tudi podeljuje nagrade Trusted Brand. Te bodo zmagovalcem izročili na slovesni podelitvi 23. maja 2012 v Unionski dvorani.


-###-