O-STA

Zabaven vikend z misicami na Krvavcu

Zabaven vikend z misicami na Krvavcu se je dogajal v okviru "šole smučanja za Slovenske misice", ki ga je organizirala Lana Mahnič Jekoš, Miss Slovenije 2011.

Prvi dan so jih na Krvavcu poučevali smučarski mojstri, kot sta Boris Strel in Luka Štumberger.

Proti večeru so se dekleta zabavala na nočnem sankanju, pravijo pa, da so sani drvele hitreje, kot so si predstavljale.

Naslednji dan so se misice učile tehniko UPS s Sandijem Murovec in Jakom Reboljem, kar je bila popolnoma nova izkušnja za njih. Začele so trenirati na zelo kratkih smučeh, da bi osvojile tehniko smučanja, katero uporablja Tina Maze. Ob večerji so se dekleta sprostila in se po "žensko" zabavala. Za odlično hrano, gostoljubje in prenočišče so poskrbeli v Hotelu Raj, ki je pravi raj na smučišču.

  1. Slika misice smučajo: Misice pred hotelom Raj; Miss Universe 2009 - Mirela Korač, Miss Slovenije 2009 - Tina Petelin , aktualna Miss Slovenije 2011 - Lana Mahnič Jekoš, Miss Športa 2011 - Živa Viktoria Turk in aktualna Miss Universe 2011 - Ema Jagodič.
  2. Slika misici in učitelja: učitelj smučanja Boris Strel, Miss Universe 2009 - Mirela Korač , aktualna Miss Slovenije 2011 - Lana Mahnič Jekoš in učitelj smučanja Luka Štumberger.
  3. Slika misice in učitelji: učitelj smučanja Sandi Murovec, aktualna Miss Universe 2011 - Ema Jagodič, Miss Slovenije 2009 - Tina Petelin , Miss Športa 2011 - Živa Viktoria Turk , aktualna Miss Slovenije 2011 - Lana Mahnič Jekoš, Miss Universe 2009 - Mirela Korač in učitelj smučanja Jaka Rebolj.