O-STA

DAZ 3D zagnal Michaela 5, najbolj natančen 3D model vseh časov

Priznan3D model omogoča neverjeten fotorealizem, preslikavo, preoblikovanje in prilagajanje tehnologije 3D umetnikom.

DRAPER, Utah, ZDA -(BUSINESS WIRE)- Digital Art Zone (DAZ) je danes najavil najnovejšo različico svojega priljubljenega 3D modela, Michaela 5 za Genesis™. Ta napreden človeški model, ki je zdaj na voljo javnosti, je po končani izdelavi skoraj nemogoče razlikovati od fotografije. Michael 5 sledi uspešnemu zagonu Victorie 5 in uporablja isto platformo, Genesis 3D, ki je prejela številne nagrade in ponuja odlično opremo, obrobe in nastavitve poz za eno samo podlago.

OPIS FOTOGRAFIJE: Michael 5 za Genesis(TM) - moški 3D model (Fotografija: Business Wire)

Zgrajen iz posnetkov telesa visoke ločljivosti, Michael 5 omogoča oblikovanje oseb z različnimi glavami, oblikami telesa, spola, starosti in ras, hkrati pa jih je možno oblikovati in zamenjevati, kar ponuja edinstveno platformo za neomejeno izdelovanje oseb. Fotorealistična struktura kože visoke ločljivosti, ki ponuja nepravilnosti kot so pore, pege, vene, starost in mišične proge, pa poskrbi za neverjetno realističen izgled.

"Z Michaelom 5 in Genesis lahko zdaj umetniki izdelajo praktično kakršnokoli 3D figuro, ki si jo je moč izmisliti," je na predstavitvi povedal James Thornton, izvršni direktor DAZ. "Skupaj z DAZ Studiom lahko ustvarite osebo, dodate obleko, lase, okolja in animacije, potem pa vse to upodobite ali izvozite v vašo najljubšo 3D programsko opremo. Michael 5 je najbolj realističen, raznovrsten in natančen moški 3D model, kar jih je bilo."

Cene in dosegljivost

Michael 5 je na voljo za 39,95 ameriških dolarjev. Poleg samega modela pa so na voljo še kompleti oblek, las in drugih dodatkov, ki v DAZ 3D trgovini stanejo med 34,97 in 199,97 ameriških dolarjev.

O Michaelu

Michael, ki je leta 1999 ob prvi objavi doživel veliko odobravanja, je postal najbolj podprt moški 3D model. Model, ki ga uporablja več kot sto tisoč digitalnih umetnikov, razvijalcev iger in animatorjev, je združljiv z večino 3D programske opreme, med drugim z DAZ Studio™, Cinema4D™, Maya™ in Carrara™.

O podjetju Digital Art Zone

Digital Art Zone (DAZ) je vodilni ponudnik 3D programske opreme in vsebin. DAZ ponuja DAZ Studio, uporabniku prijazno in uspešno programsko orodje, ki je enostavno za uporabo. Program omogoča digitalnim umetnikom, da z lahkoto dodajajo modele in podobe ter jih spreminjajo, prilagajajo podlage za 3D modele, dodajajo in regulirajo svetlobo ter izpopolnijo postopek izdelave podob. DAZ s svojimi močnimi orodji in vsebinami omogoča vsakemu uporabniku, ne glede na njegove izkušnje na področju digitalne umetnosti, da hitrejše ustvari boljše grafike. Za več informacij obiščite www.daz3d.com.

Sporočilo urednikom:

Fotografije 3D modela in ostala podpora za medije:

http://www.daz3d.com/i/3d/3d-model-press-assets

Genesis 3D platforma:

http://www.daz3d.com/i/products/genesis

Za fotografije in multimedijske vsebine obiščite: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50247198&lang=en

Kontakti

DAZ Productions, Inc.
Steve Kondris, +1-801-495-1777x723
steve@daz3d.com

Vir: DAZ Productions, Inc.

Pametna galerija multimedijskih vsebin

Photo

Michael 5 za Genesis(TM) - moški 3D model (Fotografija: Business Wire)

Na spletu si lahko to sporočilo za javnost in galerijo ogledate na:
http://www.businesswire.com/news/home/20120421005023/en