O-STA

DAZ 3D z revolucijo v 3D oblačenju z izdelkom Genesis Supersuit (genesis superoblačilo)

DRAPER, Utah---- Podjetje Digital Art Zone (DAZ) je predstavilo revolucionarni izdelek GenesisTM Supersuit, ki na novo izumlja 3D oblačenje za DAZ-ov brezplačni program DAZ StudioTM. Izdelek uporabnikom omogoča ustvarjanje skoraj neskončnega števila oprav. DAZ je svoj brezplačni 3D program napovedal 1. februarja 2012, s čimer si je pridobil 250.000 novih uporabnikov.

S pomočjo najsodobnejše tehnologije senčenja lahko uporabniki posegajo po neverjetnem številu materialov, vse od dragocenih kovin do krzna. Na voljo je več vnaprej konfiguriranih oprav za fantazijske junake, super junake in znanstveno fantastiko, uporabniki pa lahko s pomočjo svoje domišljije sestavijo tudi lastne oprave. Genesis Supersuit, ki podpira 64-bitno tehnologijo, je v trgovini DAZ na voljo že od 39,95 dolarjev.

"Genesis Supersuit pomeni največji razvoj v 3D tehnologiji oblačenja od prvega DAZ-ovega oblačila za celotno telo," je povedal Matt Wilburn, direktor za trženje v DAZ. "Takšnega izdelka doslej še ni bilo na trgu. Pokazali smo ga mnogim vodilnim svetovnim 3D umetnikom, ki so navdušeni nad raznolikostjo in močjo tega izdelka."

Genesis Supersuit deluje na osnovi skoraj 100 inteligentnih con, ki omogočajo največ možnih konfiguracij za 3D oblačenje doslej. Vsako cono je moč spremenit v smislu velikosti, oblike in materiala, kar pomeni skoraj neskončno število kombinacij. Cone, ki se nahajajo v glavi in na obrazu, je moč spremeniti v čelade, maske ali očala. Cone na telesu je moč konfigurirati v karkoli, vse od futurističnega oklepa pa do krznene oprave.

Cena in dostopnost

Genesis Supersuit je že na voljo in stane med 39,95 dolarja za začetniški paket in 199,95 dolarja za profesionalnega. Na voljo so tudi vnaprej pripravljene kombinacije oprav, materialov in okolij za znanstveno fantastiko, za fantazijski modus, super junake in animacijo. Vse podatke o cenah in podrobnostih izdelka najdete na naslovu http://www.daz3d.com/supersuit.

Digital Art Zone (DAZ) je vodilni proizvajalec 3D programov in vsebin. DAZ ponuja DAZ Studio, preprosto in robustno programsko orodje s preprostim uporabniškim vmesnikom. Program digitalnim umetnikom omogoča preprosto dodajanje in spreminjanje modelov, prilagajanje tekstur za 3D modele, dodajanje in uravnavanje svetlobe in piljenje končnega procesa podajanja. Ne glede na umetniško usposobljenost, DAZ s pomočjo sposobnih orodij in vsebin vsem omogoča hitrejše ustvarjanje boljše grafike. Za dodatne informacije obiščite www.daz3d.com.

Sporočilo urednikom:

Brezplačna programska oprema:

http://www.daz3d.com/products/daz-studio/daz-studio-what-is-daz-studio

fotografije Genesis Supersuit 3D oblačil:

http://shop.daz3d.com/?post_type=landing_page&p=2375

fotografije, multimedijske vsebine: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50284022&lang=en

kontakti:

Springboard5

Tim Rush, 801-208-1100

tim.rush@springboard5.com

vir: Digital Art Zone

DAZ3D-ov Genesis Supersuit je revolucionaren proizvod za prilagajanje pri 3D oblačenju, ki je namenjen platformi Genesis 3D Model. Sposoben je proizvesti skoraj neskončno število variacij oblačil in materialov.

www.daz3d.com/supersuit