O-STA

Ljubljana se je glede na zadovoljstvo hotelskih gostov uvrstila med deset najboljših mest na svetu.

Nürnberg, 30. Maj 2012 - zadovoljni gostje se z veseljem vračajo. Na spletni strani hotel.info [ www.hotel.info ] si lahko ogledate, v katerih mednarodnih prestolnicah so bili gostje najbolj zadovoljni s hotelsko ponudbo in kje nekoliko manj. Brezplačna spletna storitev za hotelske rezervacije za več kot 210.000 hotelov po vsem svetu je analizirala skupne ocene svojih strank s celega sveta in prišla do naslednjih rezultatov.

V konkurenci mednarodnih prestolnic je v primerjavi z zadnjimi ocenami med najvišje uvrščenimi na lestvici le malo sprememb. Med prvim in osmim mestom ni prišlo do nobene spremembe in tako so hotelski gostje še vedno najbolj zadovoljni v Varšavi. Hrvaška in slovenska prestolnica sta pridobili dve mesti in se na lestvici zadovoljstva uporabnikov spletne strani hotel.info uvrstili na 9. in 10. mesto pred Sofio in Bangkok. Tako se je Ljubljana povzpela med najboljših deset.

Posebej ponosni so lahko tudi hotelirji v Rigi in Vilni. Gostje, ki so na spletni strani hotel.info [ www.hotel.info ] rezervirali hotele, so bili z latvijskim glavnim mestom tokrat veliko bolj zadovoljni in so ga s 7,42 točke uvrstili za tri mesta višje na 14. mesto. Na koncu lestvice je Vilna iz mednarodne uvrstitve izpodrinila Peking.

Gostje v Rimu, Parizu in Londonu ponovno niso bili preveč zadovoljni s hotelsko ponudbo. Večno mesto je sicer prejelo 6,92 točke, mesto ljubezni pa 6,74.

Celotno izjavo za javnost najdete tukaj:

http://www.hotel.info/Press.aspx?item=1638&mode=article&lng=SL

Kontakt za stike z javnostjo:


Aleksander Szumilas
hotel.info
Hugo-Junkers-Straße 15-17
90411 Nürnberg
Nemčija
Tel.: +49-(0)911-59832-0
Faks: +49-(0)911-59832-11
E-pošta: presse@hotel.info
URL: www.hotel.info