O-STA

Prva naročnica Mobitelovega Penzion paketa

Ljubljana, 5. junija - V Telekomu Slovenije so sredi maja obiskali in obdarili prvo naročnico Mobitelovega Penzion paketa Ivano Podržaj iz Iške vasi, ki šteje častitljivih 81 let in je še vedno aktivna uporabnica storitev Telekoma Slovenije. Kljub visoki starosti lepo skrbi za svoje zdravje, enkrat na leto obišče zdravilišče in svojima sestrama prek mobilnega telefona redno poroča o slabih in dobrih trenutkih svojega vsakdana. Po njenem mnenju je to edini način, da ostane v stiku z ljudmi.

Ivani Podržaj se je direktor Sektorja za prodajo v Telekomu Slovenije Tomo Štuflek zahvalil za dolgoletno zaupanje in jo obdaril s paketom iz Sečoveljskih solin, s katerim bo lahko skrbela za svoje zdravje tudi v prihodnje. Pokramljala sta o Telekomovih storitvah in o Penzion paketu, ki je med starejšimi še vedno eden najbolj priljubljenih naročniških paketov v Mobitelovi ponudbi. Prvič je bil predstavljen 29. septembra 2001 in je bil namenjen Mobitelovim naročnikom v "tretjem življenjskem obdobju". Cenovno zelo ugoden paket se je kasneje vsebinsko dopolnjeval s številnimi posebnimi prodajnimi akcijami ("Cvetje v jeseni", "Tretješolci v akciji", "Ko ti je vse jasno", "Vse te čaka", "Midva, kjerkoli že sva" ...), dodana je bila tudi možnost sklepanja dodatnih naročniških razmerij (družinski bonus v letu 2005), februarja 2006 je bil nadgrajen v Penzion plus paket tudi za starejše od 60 let in ne več le za upokojence. V enajstem letu pa so bili naročniki paketa Penzion plus deležni nekoliko večje pozornosti, prejeli so namreč posebno darilo - enkratni bonus v obliki 11 brezplačnih minut pogovora v Mobitelovem omrežju. Še posebej so bili nagrajeni vsi, ki so naročniško razmerje s tem paketom sklenili že v prvem letu in jim ostali zvesti vse do danes. Darilo v teh primerih namreč vsebuje 11 brezplačnih minut v vsakem mesecu do konca tega leta; skupaj torej 10 X 11 minut oziroma 110 brezplačnih minut.

Pozitiven odziv na Telekomovo jubilejno darilo je presegel vsa pričakovanja. Iz Telekomovih centrov po Sloveniji so poročali o močno povečanem obisku starejših naročnikov, ki hvalijo omenjeno pozornost, se odločajo za nakup novih aparatov po akcijskih cenah, primernih za starejše uporabnike, ali iščejo le kakšno dodatno informacijo v povezavi s Telekomovo ponudbo.

Telekomu Slovenije zvestoba uporabnikov največ pomeni, zato se trudi ohranjati njihovo zaupanje tudi v prihodnje.