O-STA

Petrol odprl prvi bencinski servis namenjen oskrbi plovil s pogonskimi gorivi v Sloveniji

Izola, 07. junij 2012 - Skupina Petrol je v mandraču v Izoli odprla svoj prvi specializirani bencinski servis za plovila v Sloveniji in s tem razširila svoje poslovanje tudi na oskrbo plovil s pogonskimi gorivi. Petrol načrtuje nadaljnjo razširitev tega poslovnega segmenta na slovenski obali, kjer je mogoče kupiti tudi najkakovostnejše gorivo Q Max.

Izola je na Velikem trgu 1a dobila nov bencinski servis, ki je opremljen z dvema točilnima mestoma, katerih pretok goriva je 50 litrov v minuti. Oskrba z gorivom je mogoča za plovila z ugrezom do treh metrov. Na bencinskem servisu sta uporabnikom na voljo trgovina z osnovno ponudbo izdelkov za osvežitev in ostala galanterija, prilagojena tej vrsti kupcev.

"Navdušeni nad stalno rastjo števila zvestih kupcev na naših bencinskih servisih po vsej državi, nadaljujemo s širjenjem v nov segment poslovanja. S prihajajočo turistično sezono bomo novo generacijo goriv najvišje kakovosti Q Max nudili vsem lastnikom plovil in ljubiteljem aktivne zabave na morju. Poleg goriva navtikom ponujamo vrhunsko storitev, zaradi katere so Petrolovi bencinski servisi ocenjeni kot eni najboljših v Evropi," je povedal Roman Dobnikar, direktor družbe Petrol Maloprodaja Slovenija.

Lastniki plovil, kot tudi vsi ostali ljubitelji plovbe, ki se bodo zadrževali na slovenski obali, bodo v ponudbi Petrolovega bencinskega servisa v Izoli lahko izbirali med Q Max 95 in Q Max dizel, ki sodita med pogonski gorivi nove družine visokokakovostnih goriv Q Max, ki so od nedavnega na voljo na vseh bencinskih servisih Skupine Petrol v Sloveniji in v širši regiji. Gre za goriva, ki po svojih lastnostih presegajo aktualne standarde na tem področju.

Bencinski servis v izolski marini je postal del velike mreže bencinskih servisov Skupine Petrol, ki zdaj na slovenskem obsega 314 servisov, v regiji pa jih je že skupaj 457 .


****
Dodatne informacije:
Petrol d.d., Ljubljana
E: aleksander.salkic@petrol.si ali www.petrol.si


Petrol, Slovenska energetska družba, d.d., Ljubljana, Dunajska c. 50, 1527 Ljubljana
Vpis v sodni register: Okrožno sodišče v Ljubljani, pod vložno štev. 1/05773/00, osnovni kapital: 52.240.977,04 EUR, ID za DDV SI80267432
To elektronsko sporočilo in priponke se sme uporabljati v skladu s sporočilom objavljenim na: http://www.petrol.si/disclaimer .
This email and its attachments are subject to the disclaimer statement posted on: http://www.petrol.si/disclaimer .