O-STA

Telekom Slovenije je dobil pravice za prenose tekem Lige prvakov UEFA

Ljubljana, 11. junija - Začenja se novo triletno obdobje pravic Evropske nogometne zveze za televizijske prenose tekem Lige prvakov. Pravice za prenose za to obdobje je dobil Telekom Slovenije. Pridobil je ekskluzivne pravice za prenose 128 tekem Lige prvakov na sezono, ki vključujejo prvi izbor tekem v torek, vse preostale tekme v torek in sredo, razen prvega izbora sredinih tekem, pridobili pa so tudi pravice za prenos finalnih tekem Lige prvakov in UEFA Super pokala za vse tri sezone.

Telekom Slovenije s pravicami za Ligo prvakov obogatil ponudbo SiOL TV

Na začetku novega triletnega obdobja pravic Evropske nogometne zveze za televizijske prenose tekem Lige prvakov je Telekom Slovenije za svoje uporabnike pridobil pravice za nadaljnje tri sezone.

Ekskluziven prenos 128 tekem

Telekom Slovenije je pridobil pravice za prenos 130 tekem, od tega ima ekskluzivne pravice za prenose kar 128 tekem, vse od predtekmovanja do vključno finala Lige prvakov in UEFA Super pokala, za vse tri sezone. Pri tem bo prvi izbor torkovih tekem predvajan na novi televiziji Planet TV, ostalih 112 tekem pa bo ekskluzivno na voljo samo naročnikom SiOL. Slednji si bodo lahko ob torkih in sredah ogledali več tekem Lige prvakov hkrati s slovenskim komentatorjem, poljubno bodo lahko pregledovali arhiv vseh preteklih tekem in magazinov lige prvakov ter spremljali druge zanimive vsebine.

Prvič v Sloveniji v HD-kakovosti

Naročniki SiOL TV si bodo lahko vseh 130 tekem, za katere je Telekom Slovenije pridobil pravice, ogledali v HD-kakovosti, kar je novost, ki je v Sloveniji na voljo prvič. Druga velika novost pa je istočasni televizijski prenos s slovenskim komentatorjem vseh tekem Lige prvakov, za katere ima pravice Telekom Slovenije na določen tekmovalni dan, kar pomeni, da bo uporabnik sam izbral, katero tekmo si želi ogledati.

Nova izkušnja

Telekom Slovenije bo gledalcem v Sloveniji ponudil povsem novo izkušnjo spremljanja nogometnih tekem Lige Prvakov, saj bodo vse tekme na ogled prek SiOL TV, na voljo pa bodo tudi prek SiOL TViN-a. Tako bodo lahko uporabniki nogometne vsebine spremljali vedno in povsod. S tem bo Telekom Slovenije kot najbolj napreden operater in ponudnik TV-vsebin zagotovil najboljšo TV-izkušnjo pri spremljanju Lige prvakov, saj bo dejansko uporabnik tisti, ki bo izbiral, kaj, kdaj in kje želi spremljati nogometne vsebine.

Več informacije o spremljanju vsebin Lige prvakov v okviru ponudbe Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si in www.siol.net.

-###-