O-STA

Kolekcija oblačil s podpisom Dejana Zavca ekskluzivno na Petrolu

Ljubljana, 12. junij 2012 - Najboljši slovenski boksar se je podpisal pod kolekcijo športnih oblačil, ki je na voljo ekskluzivno na bencinskih servisih družbe Petrol. Vsa oblačila iz kolekcije so narejena v Sloveniji in so iz recikliranega materiala.

Slovenski boksarski šampion Dejan Zavec se je v sodelovanju z Družbo Petrol podpisal pod kolekcijo kakovostnih oblačil za šport in prosti čas. Kolekcija je ekskluzivno v prodaji na vseh bencinskih servisih družbe Petrol v Sloveniji, imetnikom kartice pa je na voljo s kar 50-odstotnim popustom. Oblačila izdeluje slovensko podjetje RTS d.o.o., in so narejena iz recikliranega materiala.

Kolekcijo s podpisom Dejana Zavca sestavljata hitrosušeča športna majica iz vlaken Coolmax micro, primerna za vse športne aktivnosti in športna jopa s kapuco. Športna majica je na voljo v svetlo sivi barvi za moške in ciklamni barvi za ženske, športna jopa s kapuco pa v črni za moške in vijolični za ženske. Obe oblačili sta krojeni tako da omogočata dobro počutje vsem ki aktivno preživljajo svoj prosti čas.

Aktualni medcelinski boksarski prvak po verziji WBO, Dejan Zavec, je ob tem poudaril: "Tokratno sodelovanje s Petrolom je dokaz večplastnosti našega medsebojnega odnosa. Vesel sem, da smo realizirali pobudo ter javnosti predstavili kakovostno kolekcijo oblačil z mojim podpisom. Hkrati me veseli, da bo del sredstev namenjen tudi otrokom, ki potrebujejo pomoč."

Družba Petrol bo od vsakega prodanega kosa oblačil iz kolekcije Dejan Zavec 1 EUR podarila dobrodelnemu skladu, ki nosi ime našega boksarskega šampiona in bo namenjen pomoči otrokom v socialni stiski.

****

Dodatne informacije:

Petrol d.d., Ljubljana

E: ziga.fiser@petrol.si ali www.petrol.si