O-STA

Nova tablica Galaxy TAB 2 10.1 že v Mobitelovi ponudbi

Ljubljana, 14. junija - Novi tablični računalnik Samsung Galaxy Tab 2 10.1 je z današnjim dnem že na prodaj v okviru Mobitelove akcijske ponudbe. Zmogljivi tablični računalnik sodobnega dizajna je izjemno tanek in lahek, hkrati pa s tehnično dovršenostjo zagotavlja izjemno uporabniško izkušnjo. Z Izbiro NAJNAJ 15 Premium je tablični računalnik Samsung Galaxy TAB 2 10.1 v Mobitelovi akcijski ponudbi na voljo za samo 1 evro.

Telekom Slovenije je v Mobitelovo ponudbo uvrstil novi, izjemno zmogljivi tablični računalnik Samsung Galaxy TAB 2 10.1. z operacijskim sistemom Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) in dvojedrnim procesorjem 1 GHz. Odlikujejo ga izredno lahko (samo 583 g) in tanko ohišje (9,7 mm) ter zaslon HD (1280 x 800 pikslov), ki poleg številnih multimedijskih vsebin in hitrega internetnega dostopa omogoča tudi glasovne klice. Uporabniki lahko med drugim snemajo video posnetke v HD-ločljivosti, svoje multimedijske vsebine z aplikacijo AllShare Play hitro in enostavno delijo z drugimi prek povezave Wi-Fi, uporabljajo storitve Google (Iskanje, Gmail, Google+, Talk), v Mobitelovem omrežju pa tudi HD-govor za kakovosten zvok in priročno Mobilno TV. Pri tem jim nemoteno uporabo zagotavlja zmogljiva 7000 mAh baterija, s katero je čas pripravljenosti naprave do 2.300 ur.

Samsung Galaxy TAB 2 10.1 je na voljo v Mobitelovi akcijski ponudbi, skupaj z naročniškim paketom za zmogljiv mobilni internet, v splošni naročniško-prodajni akciji ter z možnostjo Izbire NAJNAJ 15 Premium, ob vezavi za 24 mesecev.


Mobitelova ponudba z Izbiro NAJNAJ 15 Premium uporabnikom omogoča še posebej ugodno možnost nakupa tabličnega računalnika Samsung Galaxy TAB 2 10.1, in sicer za samo 1 evro. Izbira NAJNAJ 15 Premium v omenjeni akcijski ponudbi je na voljo tako v okviru splošne-naročniške akcije kot tudi za vse tri pakete Mobilni internet (mini, start in internet neomejeno). Izbira NAJNAJ je namenjena predvsem naprednim uporabnikom, ki se lahko z dodatkom k mesečni naročnini odločijo za nakup najbolj zmogljivih pametnih mobitelov in drugih komunikacijskih naprav po občutno nižji ceni, ob sklenitvi oz. podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Več informacij o ponudbi Mobitel je na voljo na www.mobitel.si in www.telekom.si ter v drugih javnih objavah družbe Telekom Slovenije.