O-STA

Vesele urice za Mobitelove uporabnike na Hrvaškem

Ljubljana, 15. junija - Z današnjim dnem je Mobitelovim uporabnikom, ki gostujejo na Hrvaškem, na voljo posebna ugodnost. Vesele urice vsem, ki bodo v poletnih mesecih gostovali v omrežju operaterja T-Mobile Hrvaška, med 17. in 18. uro prinašajo 50 % cenejše klice in sporočila SMS. Ugodnost Veselih uric velja tako za Mobitelove naročnike kot Mobiuporabnike, vsak dan, od 15. 6. do 15. 9. 2012.

V Telekomu Slovenije so za vse Mobitelove uporabnike med gostovanjem na Hrvaškem v času poletnih dopustov pripravili posebno ugodnost - Vesele urice. Vesele urice Mobitelovim naročnikom in Mobiuporabnikom omogočajo kar 50 % cenejše klice in sporočila SMS v omrežju T-Mobile Hrvaška (Croatian Telecom), vsak dan med 17. in 18. uro. Ugodnost velja tako za odhodne kot dohodne klice ter poslana sporočila SMS v vsa območja, ne le v Slovenijo, in sicer od 15. 6. pa vse do 15. 9. 2012. Ker Mobitel v omrežju operaterja T-Mobile Hrvaška že omogoča 60 % popusta na redne cene prenosa podatkov, Vesele urice paketnega prenosa podatkov ne zajemajo.

Več informacij o ponudbi Mobitel je na voljo na www.mobitel.si in www.telekom.si ter v drugih javnih objavah družbe Telekom Slovenije.