O-STA

Mobitel v svoji ponudbi predstavlja mobilnika Huawei

Ljubljana, 3. julija - Telekom Slovenije v Mobitelovi ponudbi predstavlja zmogljiva pametna telefona Huawei Vision in Huawei Honor. Oba omenjena mobitela odlikuje tako tehnološka kot stilska dovršenost, v Mobitelovi ponudbi pa sta z Izbiro NAJNAJ Premium na voljo že od 1 evra dalje.

Telekom Slovenije v okviru Mobitelove ponudbe uporabnikom nudi dva izjemna mobitela, proizvajalca Huawei, ki v svojem razredu predstavljata nadvse uspešno kombinacijo premišljenega dizajna in tehnološke inovativnosti. Pri tem je velik poudarek pri zasnovi omenjenih mobitelov na čim bolj enostavni in kakovostni uporabniški izkušnji. Blagovna znamka Huawei se s pametnima telefonoma Huawei Vision in Huawei Honor prvič predstavlja v Mobitelovi ponudbi. V Telekomu Slovenije so prepričani, da omenjena mobilnika predstavljata dobrodošlo novost, ki bo prepričala marsikaterega uporabnika, saj je Huawei v zadnjem času presenetil z izjemnim tehnološkim preskokom, tako da sta oba mobitela tako cenovno kot tudi glede kakovosti in zmogljivosti povsem primerljiva z izdelki že uveljavljenih proizvajalcev.

Stilsko všečen pametni telefon Huawei Vision poganja operacijski sistem Android 2.3. s procesorjem 1,1 GHz, namenjen pa je nekoliko bolj zahtevnim uporabnikom, ki veliko pozornosti posvečajo stilski podobi. Med drugim ga odlikujejo navidezni 3D-uporabniški vmesnik (SPB Shell 3D), možnost snemanja video vsebin v HD-ločljivosti in kakovostna fotokamera s samodejnim ostrenjem. Aluminijasto ohišje iz enega kosa se izvrstno prilega dlani in omogoča enostavno upravljanje z napravo. Zato ne preseneča, da je mobilnik Huawei Vision prejel prestižno nagrado za oblikovanje iF Design Award 2012.

Mobilni telefon Huawei Vision je v Mobitelovi akcijski ponudbi na voljo že za 1 evro, in sicer v splošni naročniško-prodajni akciji ter v okviru ponudbe za pakete Itak in Povezani z Izbiro NAJNAJ 5 Premium.

Pametni telefon Huawei Honor s procesorjem 1,4 GHz poganja operacijski sistem Android 2.3. Odziven zaslon na dotik podpira nadstandardno kakovost prikaza, uporabniki pa bodo še posebej veseli izjemno zmogljive baterije. Pri pisanju sporočil jim bo v pomoč tipkovnica, opremljena s funkcijo TouchPal, ki prinaša nekaj inovativnih vnosnih možnosti, s katerimi je pisanje sporočil še lažje in s tem hitrejše. Funkcija DLNA omogoča deljenje datotek z drugimi prek omrežja Wi-Fi, uporabniki lahko snemajo video posnetke v HD-ločljivosti, mobilnik pa lahko za internetni dostop uporabijo tudi kot WLAN-dostopno točko.

Mobilnik Huawei Honor je v Mobitelovi akcijski ponudbi na voljo od 1 evra dalje v okviru ponudbe za naročniške pakete Povezani in v splošni naročniško-prodajni akciji z Izbiro NAJNAJ 9 Premium.

Izbira NAJNAJ Premium z dodatkom k mesečni naročnini bolj zahtevnim uporabnikom omogoča nakup najbolj zmogljivih pametnih mobitelov po občutno nižji ceni ter uporabo storitev Mobilna TV in Integral brez doplačila.

V Mobitelovi ponudbi Instant Internet pa je na voljo tudi privlačna podatkovna naprava Huawei Cube, ki omogoča hiter in zanesljiv prenos podatkov v mobilnem omrežju UMTS, hkrati pa je lahko tudi mobilna WLAN-dostopna točka.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo na www.mobitel.si in www.telekom.si ter drugih spletnih objavah družbe Telekom Slovenije. Test mobitela Huawei Honor je objavljen na portalu Tehnik.

O družbi Huawei

Družba Huawei je eden najpomembnejših ponudnikov informacijskih in komunikacijskih tehnoloških rešitev. Nudi širok spekter telekomunikacijskih naprav, sistemov in rešitev, vse od mobilnih brezžičnih naprav za končne kupce in opreme za telekomunikacijske operaterje do poslovnih IT-rešitev, mrežnih sistemov, varnostnih rešitev ter rešitev pametne pisarne, kot so telekonferenčne rešitve, storitve v oblaku in podobno.

Ustanovljena leta 1987 je bila prvotno usmerjena povsem na domači kitajski trg, leta 1997 pa je skladno s svetovnimi smernicami s ponudbo GSM-rešitev vstopila na mednarodni trg in že leta 2005 je poslovanje na mednarodnih trgih preseglo obseg prodaje in poslovanja domačega trga,

Že od samega začetka Huawei aktivno sodeluje v revolucionarnih spremembah, ki jih prinašajo sodobne IK-tehnologije in rešitve, ter je na trgu v zelo kratkem času uspešno nastopil ne le kot proizvajalec telekomunikacijske opreme, temveč tudi kot ponudnik sodobnih rešitev in storitev. Leta 2004 se je Huawei povezal s Siemensom v skupnem razvoju telekomunikacijske opreme skladno s standardom TD-SCDMA, od leta 2007 dalje pa partnersko sodeluje že z vsemi največjimi mobilnimi operaterji v Evropi. Zato ne preseneča, da je Huawei leta 2009 v Oslu postavil prvo komercialno mrežo LTE/EPC na svetu. V letu 2011 je izdelal že 20 milijonov pametnih telefonov ter prejel kar šest največjih priznanj s področja uvedbe tehnologij LTE.

Ključ hitrega razvoja in uspeha so močna strokovna podkovanost, neprestana vlaganja v razvoj ter tesno sodelovanje s poslovnimi partnerji, dobavitelji in uporabniki rešitev. Glavno vodilo družbe je zagotoviti celostne in učinkovite IKT-rešitve in storitve, z izzivi, ki jih prinaša hiter razvoj, pa se sooča z znanjem, širino in odprtostjo za novosti. Usmerjena v prihodnost, si bo družba Huawei še naprej prizadevala za ustvarjanje spodbudnega okolja za razvoj in inovacije v dinamični panogi IKT ter širšega okolja.