O-STA

Telekom Slovenije v znamenju Olimpijskih iger

Ljubljana, 26. julija - V Telekomu Slovenije so že pripravljeni na letošnje olimpijske igre v Londonu. Tako so skupaj z Olimpijskim komitejem Slovenije (OKS) z akcijo "Tvitajmo za naše" omogočili akcijo, ki je namenjena združevanju športnikov in navijačev, s ciljem spodbujanja slovenskih olimpijcev in paraolimpijcev na letošnjem vrhuncu sezone. S posebno aplikacijo Team Slovenia za pametne mobitele Android in iOS bodo športni navdušenci vedno v središču olimpijskega dogajanja, posebna olimpijska ponudba v Telekomovih centrih pa uporabnikom prinaša različne dodatne ugodnosti in prijetna presenečenja.

Telekom Slovenije s podporo akciji OKS "Tvitajmo za naše" prek sodobnega komunikacijskega kanala Twitter združuje slovenske vrhunske športnike, njihove navijače in dobrodelnost. V akciji "Tvitajmo za naše" navijači preko Twitterja pošiljajo svojo podporo in dobre želje slovenskim olimpijcem in paraolimpijcem. V sklopu akcije se na posebnem števcu, ki je umeščen na portalih www.siol.net/sportal, www.telekom.si in www.olympic.si, beležijo objave z uradnimi "značkami" oz. "hashtagi (#oi2012si, #tvitajmozanase, #vsivlondon ali #zvsemsrcem). Od začetka akcije do danes se je nabralo že več kot 1350 različnih tvitov.

Akciji so se pridružili tudi slovenski olimpijci in paraolimpijci, ki preko omenjenega kanala komunicirajo s svojimi navijači, objavljajo vtise iz Londona in spodbujajo drug drugega preko profila @TeamSlovenia. V akciji pa aktivno sodelujejo tudi ostali slovenski športniki.

Akcija poteka od 6. julija do 9. septembra, ko se zaključijo paraolimpijske igre. Tvitajmo za naše pa ima poleg združevanja športnikov in navijačev tudi humanitarno noto, saj bo Telekom Slovenije na podlagi števila zbranih tvitov prispeval donatorska sredstva za nadaljnji razvoj slovenske paraolimpijske reprezentance.

Za lažje spremljanje dogajanja na letošnjih Olimpijskih igrah pa je uporabnikom mobitelov in tablic z operacijskih sistemom iOS in Android prek spletnih trgovin App Store oz. Google Play na voljo tudi posebna aplikacija Team Slovenia, v slovenskem in angleškem jeziku. Prek omenjene aplikacije lahko ljubitelja športa spremljajo aktualne podatke o slovenskih športnikih, ki bodo nastopili na olimpijskih igrah v Londonu. Na voljo so biografski podatki o posameznih športnikih, urniki nastopov na olimpijskih igrah in aktualni olimpijski rezultati slovenskih športnikov. Hkrati aplikacija uporabnikom nudi še priročen vodič po Londonu, olimpijskih prizoriščih in druge vsebine, vezane na udeležbo slovenskih predstavnikov Team Slovenia na olimpijskih igrah.

Poleg tega je v Telekomovih centrih vsem uporabnikom sodobnih telekomunikacij na voljo posebna olimpijska ponudba. V okviru Mobitelove ponudbe lahko naročniki paketa Povezani 2400 ob nakupu mobilnega telefona po akcijskih cenah vse do 31. 8. 2012 izkoristijo 50-odstotni popust na mesečno naročnino za prve tri mesece. Pri tem se lahko odločijo za privlačen pametni telefon Nokia Lumia 610 ali Nokia Lumia 900, ki sta naročnikom paketa Povezani 2400 na voljo že za 1 evro, z Izbiro NAJNAJ 7 Plus (Nokia Lumia 610) oz. 19 Plus (Nokia Lumia 900). Izbira NAJNAJ Plus je namenjena predvsem naprednim uporabnikom, saj z dodatkom k mesečni naročnini omogoča nakup najbolj zmogljivih pametnih mobitelov po občutno nižji ceni in jim hkrati prinaša še dodatna sporočila SMS oz. MMS. Omenjena akcijska ponudba velja ob vezavi za 24 mesecev, kupci pa pri tem prejmejo še čisto posebno darilo - prikupnega medvedka Tedija iz Mobitelovih oglasov. Medvedek Tedi bo sicer v okviru splošne naročniško-prodajne akcije razveselil kupce vseh mobitelov Nokia Lumia (Nokia Lumia 610, Nokia Lumia 710, Nokia Lumia 800 ter Nokia Lumia 900) v Telekomovih centrih.

Uporabniki SiOL TV lahko olimpijsko dogajanje spremljajo tudi na TV programu SLO 2 HD, ki prinaša olimpijske tekme v visoki ločljivosti. Uporaba spletne televizije, ki jo lahko spremljajo tudi prek mobilnih naprav, SiOL TViN, pa jim omogoča ogled TV programov vedno in povsod v Sloveniji, tudi preko računalnikov, tablic in mobitelov.

Več informacij o akciji "Tvitajmo za naše" in ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si in www.mobitel.si. O storitvi SiOL TViN pa na www.siol.tv.