O-STA

Sprememba programske sheme SiOL TV

Ljubljana, 30. julija - Telekom Slovenije bo zaradi izteka pogodbe iz programske sheme SiOL TV umaknil TV-programe Viasat Explorer, Viasat History in TV1000. Hkrati prihaja novi TV-program Klasik TV, ki ponuja kakovostne filme z območja nekdanje Jugoslavije. SiOL TV uporabnikom nudi več kot 150 televizijskih in radijskih programov ter številne dodatne storitve in možnosti, s katerimi je uporabniška izkušnja več kot zgolj spremljanje TV-programov.

Telekom Slovenije bo 31. 7. 2012 zaradi izteka pogodbe in neuspešnih pogajanj za sklenitev nove primoran iz programske sheme SiOL TV umakniti TV-programe Viasat Explorer, Viasat History in TV1000. Družbi s ponudnikom omenjenih programov v Sloveniji ni uspelo uskladiti pričakovanj glede nadaljnjega sodelovanja, prav tako pa navedeni programi niso dosegli pričakovanega zanimanja gledalcev. Obenem kot novost v ponudbi SiOL TV napoveduje novi filmski kanal Klasik TV, ki je specializiran za predvajanje kakovostnih filmov s področja nekdanje Jugoslavije in bo gledalcem na voljo z avgustom, brez doplačila. Prav tako pa pripravlja dodatno obogatitev programske sheme v prihajajočih mesecih.

V Telekomu Slovenije bodo programsko shemo SiOL TV še naprej razvijali in dopolnjevali glede na aktualno ponudbo in trende gledanosti, s čimer bodo uporabnikom vedno znova ponujali bogat, zanimiv in privlačen nabor TV-programov. Tako je že danes v okviru ponudbe storitev SiOL na voljo več kot 150 televizijskih in radijskih programov, nedolgo tega pa so programsko televizijsko shemo SiOL TV obogatili s priljubljenim sinhroniziranim otroškim programom Minimax, filmskim programom Cinestar in Cinestar A&T ter z zanimivim dokumentarnim programom Da Vinci U. Prav tako so v shemo dodali progam GINX, edini tovrstni program na svetu, ki ponuja aktualni vpogled v svet video iger, ter programski dodatek HBO dopolnili s storitvama HBO GO in HBO HD. Tudi v prihodnje si bodo prizadevali za novosti, s katerimi bodo še obogatili svojo televizijsko ponudbo in prispevali k še večjemu zadovoljstvu in zvestobi svojih uporabnikov.

Več informacij o ponudbi SiOL TV je na voljo na www.siol.net.