O-STA

Mobilnik Lava XOLO X900 v Mobitelovi ponudbi

Ljubljana, 3. avgust 2012

Ljubljana, 3. avgusta - V prodajnih centrih Telekoma Slovenije je z današnjim dnem na voljo prvi Android mobilnik na svetu z zmogljivim procesorjem Intel, ki je sicer namenjen računalnikom. Pametni telefon Lava XOLO X900 s številnimi naprednimi funkcijami zagotavlja izjemno uporabniško izkušnjo, ki bo zadovoljila še tako zahtevne uporabnike. V Mobitelovi akcijski ponudbi z Izbiro NAJNAJ 15 Premium že za 1 evro.

Telekom Slovenije je prvi slovenski operater, ki je slovenskim uporabnikom ponudil izjemno novost. Z današnjim dnem je namreč v Mobitelovi ponudbi pametni telefon Lava XOLO X900, prvi Android mobilnik na svetu z neverjetno hitrim procesorjem 1,6 GHz Intel Atom, ki je bil do sedaj na voljo le v računalnikih, ter ločenim grafičnim pogonom. Brskalnik s podporo za HTML5 omogoča izjemno hitro brskanje po spletu, zmogljiv zaslon TFT LCD Corning Gorilla Glass na dotik, diagonale 10,23 cm (4,03 palca) in resolucije 1024 x 600 točk, pa bo poskrbel za kakovosten prikaz vsebin. Zmogljiv fotoaparat, ločljivosti 8 milijonov slikovnih točk, zajame do 10 fotografij v manj kot sekundi ter omogoča snemanje video posnetkov s polnim HD-snemanjem (1080 p). Da ne bo zmanjkalo prostora za številne vsebine, pa bo poskrbel 16 GB velik notranji pomnilnik. Hkrati uporabnikom nudi številne druge napredne funkcije, kot so HD-govor, prenos podatkov HSDPA/HSUPA/WLAN, e-pošto (tudi prek storitve Integral), kakovosten glasbeni predvajalnik s stereo zvočniki ter sistem GPS. Z mobilnikom Lava XOLO X900 je možno prek storitve SiOL TViN ali Mobilna TV spremljati TV-program v živo.

Pametni telefon Lava XOLO X900 je na voljo v Mobitelovi akcijski ponudbi ob vezavi za 24 mesecev, v splošni naročniško-prodajni akciji in z Izbiro NAJNAJ 15 Premium za samo 1 evro, ter v sklopu splošne akcijske ponudbe za 349 evrov. Izbira NAJNAJ Premium je namenjena predvsem naprednim uporabnikom, saj jim dodatek k mesečni naročnini nudi možnost nakupa najbolj zmogljivih pametnih mobitelov in drugih komunikacijskih naprav po občutno nižji ceni, ob sklenitvi oz. podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo na www.mobitel.si in www.telekom.si ter drugih spletnih objavah družbe Telekom Slovenije.

Telekom Slovenije, d. d.

Služba za korporativno komuniciranje