O-STA

Sašo Hribar Show na Starem gradu Celje

Predstava s katero v Celju zaključujemo ciklus Komedij na Starem gradu Celje, ki smo ga pripravili v sodelovanju s SitiTeatrom Ljubljana

Celje, 9. avgust 2012, V četrtek, 16. avgusta 2012 ob 21.00 bo na Starem gradu Celje (v primeru slabega vremena v Celjskem domu) s predstavo Sašo Hribar Show nastopil Sašo Hribar. S predstavo zaključujemo ciklus poimenovan Komedije na Starem gradu Celje, ki smo ga na Zavodu Celeia Celje izvedli skupaj s SitiTeatrom iz Ljubljane. Cena vstopnice: 13, 5O EUR IN 15 EUR. Prodaja vstopnic: TIC Celje, Krekov trg 3, tel.: 03 42 87 936, 03 49 25 081, e-pošta:tic@celje.si, prodajna mesta Eventima po Sloveniji ter prodajna mesta Petrola in eno uro pred predstavo na Starem gradu Celje. Prireditev se uvršča v programsko shemo Poletja v Celju, knežjem mestu 2012. Projekt Poletje v Celju, knežjem mestu 2012 je omogočila Mestna občina Celje. Medijska pokrovitelja: Radio Antena Štajerska (ekskluzivni pokrovitelj v radijskem mediju) ter Novi Tednik (ekskluzivni pokrovitelj v tiskanem mediju). Ekskluzivni pokrovitelj v spletnem mediju: Celje. Info ter Kozjansko. Info. Pokrovitelji: Elektro Turnšek, Zavarovalnica Adriatic, Zavarovalnica Triglav, Elektro Celje, Elektro Celje Energija, Banka Celje, Petre šotori - hale - odri d.o.o., Mika Dom d. o.o., Geodetski zavod Celje, EMO Orodjarna d.o.o. Več info na www.celeia.info. K obisku vabi tudi Facebook portal Stari grad Celje kjer lahko obiskovalci zadenejo brezplačno karto za obisk koncertov in predstav na Starem gradu Celje.

Sašo Hribar Show je avtorski projekt Saša Hribarja. Gre za projekt, v katerem spoznate Saša Hribarja v povsem drugačni luči. Ne pričakujte remaka ukinjenega televizijskega Hri-bara, niti ne odrske različice Radia Ga-ga! Sašo Hribar, za nekatere živa legenda, za druge trn v peti, na odru preseneti z iskreno izpovedjo lastne življenjske zgodbe. Vsebino svoje duše izlije s pomočjo akustične kitare in ob podpori "legendarnih glasbenih gostov" dokaže, da nima le izjemnega talenta za imitacijo, humor in satiro, ampak tudi glas, ob poslušanju katerega se marsikomu naježi koža.

V priponi prilagamo fotomaterial

Na fotografiji odlomek iz predstave (iz fototeke ustvarjalca)

Več info: Snežana Gabrovec, Referentka za prireditve, tel.: 03 42 87 932, e-posta:snezana.gabrovec@celje.si.