O-STA

Atlassian na Poljskem začenja z iskanjem 15 novih zaposlenih v 15 dneh

10. avgust 2012, 07:00 UTC

GDANSK, Poljska & SYDNEY, Avstralija - (BUSINESS WIRE) - Vodilno podjetje za programsko opremo Atlassian je danes napovedalo svojo drugo evropsko turnejo na kateri bodo iskali nove kadre (Recruitment Roadshow). V okviru turneje želi podjetje v 15 dneh zaposliti 15 inženirjev programske opreme. Tokrat se podjetje osredotoča na zaposlovanje v Vzhodni Evropi, da bi pomagalo svojemu partnerskemu podjetju Spartez najti najbolj nadarjene inženirje v regiji za delo v poljski podružnici podjetja v Gdansku. Od danes naprej bosta podjetji Atlassian in Spartez začeli s procesom preverjanja kandidatov za inženirje, ki se ukvarjajo z razvijanjem Jave in dizajnom programov z različnimi stopnjami izkušenj. Atlassian bo v partnerstvu s podjetjem Spartez vodil ekipo podizvajalcev z namenom, da bi skupaj zgradili prvo programsko opremo, ki omogoča sodelovanje razvijalcem produktov. Informativni večeri in pogovori bodo potekali sredi septembra v štirih poljskih mestih - Gdansku, Poznanu, Varšavi in Krakovu.

"S prvo tovrstno turnejo smo začeli letos spomladi v Zahodni Evropi, naš namen pa je bil zaposliti najbolj talentirane inženirje za našo podružnico v Sydneyju," je pojasnila Deepa Dhupelia, odgovorna za akcije pridobivanja novih talentov v podjetju Atlassian. "Akcija je bila tako uspešna, da smo se odločili za novo turnejo za Spartezovo produžnico na Poljskem, saj so tudi oni pomembno prispevali k naši rasti v preteklih letih, in želimo, da bi rasli z nami. Glede na to, da nekateri izmed najboljših inženirjev na svetu trenutno prihajajo iz Vzhodne Evrope, ni boljšega kraja za iskanje talentov, kot je sama Poljska."

Uspešni kandidati bodo dobili priložnost delati na zahtevnih projektih v povezavi z nekaterimi ključnimi produkti Atlassiana za razvoj programske opreme - vključno z JIRA, vodilnim sistemom za sledenje produktom in projektom, ter Bamboojem, stalnim sistemom Atlassiana za integracijsko upravljanje in upravljanje premične opreme.

Prijave se že sprejemajo

Cilj kadrovske turneje je zaposliti 15 dobrih inženirjev za razvoj Jave in dizajnov programov, vključno z vodji ekip in glavnimi razvijalci, ki si goreče želijo vplivati na bodoči razvoj programske opreme. V vsakem mestu se bodo dogodki začeli z večernim druženjem in neformalnimi pogovori ob pivu v lokalni pivnici. Pogovori z izbranimi kandidati bodo potekali v naslednjih dveh dneh. Zainteresirani kandidati se lahko prijavijo na razgovor ali na enega izmed informativnih večerov, kjer bodo lahko izvedeli več o 15 novih poslovnih priložnostih.

Urnik turneje za novačenje na Poljskem je naslednji (informacijski večeri prvi dan, naslednje dva dni formalni razgovori):

  • Gdansk (18.-20. september) .
  • Poznan ( 21.-23. september).
  • Varšava ( 24.-26. september).
  • Krakov ( 28.-30. september).

Več informacij

O podjetju Atlassian

Produkti podjetja Atlassian pomagajo inovatorjem povsod po svetu pri načrtovanju, izdelovanju in zagonu pomembne računalniške opreme. Več kot 21.000 velikih in majhnih organizacij, vključno s Citigroupom, eBayjem, Netflixom in podjetjem Nike - uporablja produkte podjetja Atlassian, ki omogočajo sledenje, sodelovanje in razvoj programske opreme, ter so tako bolj učinkoviti in lahko pravočasno dosegajo kakovostne rezultate. Več o tem lahko izveste na http://atlassian.com.

Kontakti

Atlassian
Annelise Reynolds, 415-701-1110 oz. 4450

Vir: Atlassian

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na:
http://www.businesswire.com/news/home/20120810005116/en